Inysorvadás megállítása

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24269 Reply
  Simon Réka
  Vendég

  Üdvözlöm!
  41 éves vagyok és 2 éve tapasztaltam először enyhe ínyrecessziót az alsó első metszőfogamon.
  Rörtön orvoshoz fordultam és két alkalommal végeztek lézeres fertőtlenítést, illetve túl vagyok egy antibiotikum+klion kúrán. Nem látok javulást és most ujra azt érzem, h aktivizálódik. Szeretném megállítani a folyamatot. A kórtörténetemhez az is hozzá tartozik, hogy édesapámnak kb 55 éves korábban kezdtek kihullani a fogai, a nővéremnek 52 éves korában esett ki a 2 első alsó metszőfoga. Oldalukon olvastam egy cikket a DEL-1 fehérjéről. Hogyan lehet ezt pótolni? Van ilyen tartalmú gyógyszer?

  Várom mileőbbi szives válaszukat.

  Simon Réka
  Vác
  20/461-0872

  #24273 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Réka,
  A Del 1 nem fehérje, hanem egy gén, embrionális endotél sejtfehérje. Angol kutatók foglalkoznak a különböző paradontalis problémák és a Del 1 közötti kapcsolat kutatásával. Jelenleg ez meg klinikai fázisban van. Nem elérhető a fogászati kezelések alkalmával.
  Javaslom szakorvos felkeresését. Paradontologus szakorvos a fogágybetegségek szakorvosa, aki ha megállítani nem is tudja, de jelentősen lassítani igen a folyamatot. Javaslom keressen fel egy szakorvost, és beszéljenek meg egy kezelési tervet. Segítségére lesz.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Inysorvadás megállítása
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft