ínysorvadás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #33928 Reply
  Murvai.-Bácsi Tamara
  Vendég

  Tisztelt dr úr!
  Körülbelül fél éve vettem észre,hogy az ínyem elkezdett elvállni fogaimtól a fogaim állapota pedig egyre roszabb,egy kettő már lötyögőssé is vált,illetve egy kifelé kezdett nőni elválva a fogsortól.
  A kérdésem az lenne menthető-e még a fogsor?Vagy teljesen új fogat kell csináltatnom?!
  Nagyon meg vagyok ijedve, 31 évesen szerintem ez még nem igazán a legjobb.Bár hajlam van rá, a családban több mindenki szenvedett már ínysorvadásban,Minden évben jártam ellenőrzésre, de sajnos a legutóbbi kezelés során borzasztó rosz tapasztalatom volt az új fogorvosnál,és úgy vélem sűrgősen keresnem kell egy újat.Csak nagyon félek a fogaim elvsztése miatt.Lehet rá megoldás még?
  Köszönettel.:Murvai-Bácsi Tamara

  #33939 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Tamara,
  A leírtak alapján paradontológus szakorvos mielőbbi felkeresését javasolnánk, aki kifejezetten a fogágybetegségek szakorvosa. Konzultációt és diagnosztikai vizsgálatot követően tud önnek segítséget nyújtani, és kezelési tervet készíteni. A fogágybetegségek terén tapasztaljuk, hogy minél előbb kezdődik a kezelés, annál nagyobb esély van a folyamat lassítására, vagy megoldására. Ha gondolja örömmel állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: ínysorvadás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft