Ínylehúzódás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15064 Reply
  Eőry Csenge Virág
  Vendég

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  Az utóbbi 2-3 hónapban vettem egy szájvizet(Lacalut)és fogkrémet(Meridol) , hogy mégjobban vigyázhassak a fogaimra. fogselymet is rendszeresen használok.
  Először elszíneződött elöl a fogam (alsó 4), ami szerencsére kopik és szépen fehéredik. Dohányzás +kV lehet az oka ..
  Vettem Vitinne kapszulát is..
  De!
  Szépen felhúzódott a fogínyem és jobb hátul kilyukadt (?!) a fognyaknál 2!!!!! fogam is.Elöl a fogaim szépek (szerintem), rendszeresen mosok fogat, csak szájvizet nem merek már használni. Teljesen fel vagyok háborodva és kétségbe estem, már kVzni és cigizni sem merek. Rendszeresen ellenőrzöm a fogaimat is (amennyire lehet). Évekig semmi bajom sem volt, csak most jöttek ki ezek.
  Pénteken vettem új fogkefét és fogkrémet (Elmex).
  Mit lehet tenni? Egyszerűen nem értem, mi lehet a gond, mikor annyira próbáltam vigyázni….
  Ráadásul a fogorvosom 2 hétig szabadságon van, nem tudom kihez merjek menni, akinek szép munkája van és nem kínoz.
  Magánorvoson is gondolkodok, csak eddig akit ajánlottak az az én fogorvosom…

  #15068 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Csenge!
  Sajnos előfordul, hogy a legnagyobb odafigyelés ellenére is fogbetegek leszünk. Kérlek használj nyugodtan szájvizet is, hidd el nem ezek a termékek okozták a problémádat. Amennyiben panaszmentes vagy meg lehet várni amíg az orvosod kipiheni magát, képzeld el milyen tettre készen jön vissza, hogy kezelhessen. AZ időpont kérésről viszont ha lehetséges gondoskodhatsz előre. gyógyulást kívánunk, üdv, Vdent.
  ui: Ha nagyon türelmetlen vagy és nem vagyunk hozzád messze, mi is szeretettel várunk. Elégedett leszel.

  #15141 Reply
  Bujtor Mónika
  Vendég

  Üdvözlöm!

  Olyan kérdésem lenne hogy kisfiam 5éves.Most áll a fogváltás előtt.Azt vettük észre hogy az alsó középső fogainál az ínye nagyon le van húzodva.Teljesen kilátszik a tejfogainak a „gyökere”.Most már mindkettő nagyon mozog is.Mutattuk a fogorvosunknak is de nem tudott rá mit mondani.Ön szerint mit lehetne vele kezdeni?Nem fog ez gondot okozni a maradandó fogaknál?Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel!Bujtor Mónika

  #15169 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Mónika, sajnos nem tudunk semmi hasznosat javasolni ez ügyben mi sem. Várd meg amíg megtörténik a fogváltás és kísérje figyelemmel orvos a folyamatot. Érdemes lehet még parodontologus szakembernek megmutatni. A rendelőnkben Gulics Ákos dr. szakorvos ezen a területen szívesen a rendelkezésetekre áll. gyógyulást kívánunk, üdvözlettel, Vdent

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Ínylehúzódás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft