íny probléma

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31940 Reply
  Andi
  Vendég

  Tisztelt Orvos!Az ínyemen a hajlatnál,nem mindenhol már több éve piros foltok vannak.Először az amalgám tömésemet áttömettem esztétikusra,de nem attól volt piros,a fogorvosom azt hitte.Elküldtek nemrég vérvételre a Paradontológián,de jók lettek az eredmények,immunkémiát,kémiát és a hematológiát is nézték a véremből.Kérdésem,hogy mennem kell biopsziára is és van-e okom esetleg aggódni?Úgy értem,hogy ez a pirosság akár lehet-e rosszindulatú v az a vérvételből kiderült volna?A másik kérdésem,hogy az ínyből hogy veszik a biopsziát?Köszönöm!Andi

  #31942 Reply
  Roxi
  Vendég

  Ma fogorvosnál voltam mert feldagadt az inyem és rádordult a fogamra. A fogorvos levágott az inyemből egy kis darabot majd vattát tett a sebbe. Az oenne a kérdésem, hogy a vattát mikor szedhetem ki onnan?

  #31943 Reply
  Roxi
  Vendég

  Ma fogorvosnál voltam mert feldagadt az inyem és ráfordult a fogamra. A fogorvos levágott az inyemből egy kis darabot majd vattát tett a sebbe. Az lenne a kérdésem, hogy a vattát mikor szedhetem ki onnan?

  #31954 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Roxi
  A vattát fogorvosi rendeles szerint kell eltávolítani, vagy a kintrollvizsgalaton maga az orvos távolítja el. Az adott információ kevés, a szituáció megítéléséhez.
  Üdvözlettel

  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-Fresh24 Dental.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: íny probléma
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft