Inplantátum

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #33823 Reply
  Gyula
  Vendég

  Kedves Fresh24 Pest!

  3 hónapja távolítotte el jobb felső örlőfogamat egy profi szájsebész. Szerinte teljesen egyszerű eset lesz a pótlása beültetéssel, de szeretném más ajánlatát is megismerni. Ök több árkategóriát is ajánlanak, de a szájsebész, az AlphhaBio-t gondolná a legjobb ár-érték arányúnak…
  Önök viszont nagyon kényelmes közelségben vannak.

  Kérdéseim:
  – Az Önök oldalán 110e-150e Ft árat látok feltüntetve. Ebbe pontosan mi foglaltalik bele, melyik gyártótól?
  – Melyik a jobb megoldás? Egy részes, vagy 2 részes?
  – A teljes befelyezéshez mik az elengedhetetlen, esetleges további költségeket jelentő lépések?

  Köszönettel:

  Gyula

  #33827 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gyula
  Szakorvosaink az ICX és a Straumann implantátumrendszereket használják, és az esetek többségében az úgynevezett kétrészes implantatumok beültetését preferálják. Az implantatum behelyezését követően, a gyógyulási idő letelte után kezdődik a protetikai munka, mely tartalmazza az implantatum fejrészét és a korona felhelyezésèt.
  Fent felsorolt lépések a legmeghatározóbbak, melyek költséget is viselnek.
  Konkrét ajanlattételhez javasoljuk látogasson el rendelőnkbe, ahol kollégáink állnak rendelkezésére
  Üdvözlettel

  #33828 Reply
  Gyula
  Vendég

  Kedves Fresh 24!

  Specifikus kérdéseket tettem fel, melyekte csak nagyon „szőr mentén” kaptam választ!
  Ködös információra semmi szükségem és mail robotokkal nem kommunikálok. Míg én megadtam elérhetőségeim, a másik fél elbújik a direkt kommunikáció leheteősége elől.
  Természetesen nincs kedvem komoly összegekért sehova sem látogatnom, hogy újra „konzultálják” amit egyébként is jól tudok. A tapasztalatom, hogy világos válaszok helyett a kommunikált árak kb. legalább kétszerese lenne a valós költség a legtöbb helyen, ami nagyon nem szimpatikus!

  Sok sikert:

  Gyula

  #33830 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gyula
  Őszintén sajnáljuk sérelmét, de konkrét információt és ajánlatot, csak az ismert szájüregi paraméterek tekintetében áll módunkban adni önnek. Személyes adataira rálátásunk nincs -az oldalon nincs hozzáférésünk a személyes adatokhoz- így csak a fórumon keresztül áll módunkban válaszolni.
  A beavatkozás tervezésekor, igényeinek és lehetőségeinek ismeretében (tények ismeretében) tudjuk eldönteni, melyik az ön számára legmegfelelőbb implantatum melynek ára 110.000,- és 150.000,- között lehetséges. Ez önmagában a műgyökér valamint annak beültetési költséget jelenti, abban az esetben ha nincs szükség egyéb beavatkozásra, mint pld a csontpótlás. Ezt követően a gyógyulási idő letelte után kezdődik a protetikai munka, melynek költség viselő tényezői a implantatum felépítménye, és a korona, ezek kiválasztásánál is több szempont figyelembevétele szükséges, mely mind befolyással bír az árra. Éppen ezért javasoltuk önnek a személyes konzultációt, mely alkalommal megismerjük kívánságát, szájüregi státuszát, kiértékeljük a diagnosztikai felvételt, és valóban egy olyan kezelési tervet tudunk önnel közösen elkészíteni, mely megfelel a szakma szabályainak, és az ön számára valóban azokat a beavatkozásokat és költségeket tartalmazza, mely az ön esetében szükséges . Ajánlatainkra árgaranciát vállalunk, melytől a kezelés folyamán nem terünk el, így amiben a konzultáció alkalmával megállapodtunk, ár tekintetében nem változik.
  Honlapunkon elérhetőek koordinátor kollégáink is, akik készséggel felveszik önnel a kapcsolatot,
  http://www.fresh24dental.hu
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Inplantátum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft