Inplantálás

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40935 Reply
  Roli
  Vendég

  Jónapot kívánok! Azt akarom kérdezni hogy lehet e hídat csinálni úgy hogy a felső jobb oldalon a szemfog és a hátsó rágófog az lecsiszolva lenne.A bal oldalon a hátsó bőlcsességfog és a szemfog helyére implantátum.Megoldható e ebben a formában vagy csak ha teljes inolatálás lenne a felső négy helyen?

  #40995 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Roli!

  Kérdését fizikai vizsgálat és digitális diagnosztika hiányában nehéz megválaszolni. Mindenképpen javasoljuk CT felvétel készítését, mely alapján kiértékelhető a meglévő fogak és a csontállomány státusza – ez alapján már megítélhető a fogsor megtámasztásához szükséges implantátumok száma és felállítható egy konkrét kezelési terv.

  #41015 Reply
  Gabriella
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!
  Június eleje óta van implantátumom. Mostanában jelentkeznek olyan panaszaim, mint a szájzugok be/kirepedése, nyálfolyás, ajkak megduzzadnak, külsejük kiszárad, cserepessé válik.
  Kérem szíves válaszát a panaszok lehetséges okairól.
  Köszönettel: Gabriella

  #41029 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gabriella
  Tüneteknek több oka is lehet, mely nem feltétlen fogászati problémára utal. Konzultációt javasolunk szakorvosával, majd annak ismeretében amennyiben szükséges szakorvosa segít önnek a további elvégzendő vizsgálat vonatkozásában
  Üdvözlettel

  #41048 Reply
  Zosánè Barkóczi Hajnalka
  Vendég

  Èrdeklōdnèk felsō inplantátum mennyibe kerülne teljes fogsor

  #41074 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Hajnalka
  Kérdésére konkrét válasz szakorvosi konzultációt követően adható, melynek feltétele a diagnosztikai vizsgálat. Ezt követően tudunk adni önnek érdemben választ kérdésére. Ha gondolja állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel

  #41127 Reply
  Lovász Zs
  Vendég

  Tisztelt Doktorúr! A mini inplantálásszal rögzített protézis mennyibe tartós az inplantátumokat tekintve és mi a véleménye róla?

  #41129 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Lovász Zs
  A fogpótlás tervezésekor mindig a hosszútávú, biztonságos megoldásokra törekszünk, melyek valóban időtálló megoldást nyújtanak pacienseink számára. Az implantátumon rögzített protézis kényelmes, megfelelő esztétikai és funkcionális lehetőséget biztosít viselője számára. Annak meghatározása, hogy milyen Implantátumra rögzítsük fogsorát, több szempont vizsgálatával határozható meg. Ennek feltétele a diagnosztikai vizsgálat, melynek kiértékelését követően dönthető el a helyes megoldás. Javasolnék egy szakorvosi konzultációt, melyben ha gondolja állunk rendelkezésére
  Üdvözlettel

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Inplantálás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft