Inplantálás

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40935 Reply
  Roli
  Vendég

  Jónapot kívánok! Azt akarom kérdezni hogy lehet e hídat csinálni úgy hogy a felső jobb oldalon a szemfog és a hátsó rágófog az lecsiszolva lenne.A bal oldalon a hátsó bőlcsességfog és a szemfog helyére implantátum.Megoldható e ebben a formában vagy csak ha teljes inolatálás lenne a felső négy helyen?

  (X) hirdetés
  #40995 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Roli!

  Kérdését fizikai vizsgálat és digitális diagnosztika hiányában nehéz megválaszolni. Mindenképpen javasoljuk CT felvétel készítését, mely alapján kiértékelhető a meglévő fogak és a csontállomány státusza – ez alapján már megítélhető a fogsor megtámasztásához szükséges implantátumok száma és felállítható egy konkrét kezelési terv.

  #41015 Reply
  Gabriella
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!
  Június eleje óta van implantátumom. Mostanában jelentkeznek olyan panaszaim, mint a szájzugok be/kirepedése, nyálfolyás, ajkak megduzzadnak, külsejük kiszárad, cserepessé válik.
  Kérem szíves válaszát a panaszok lehetséges okairól.
  Köszönettel: Gabriella

  #41029 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gabriella
  Tüneteknek több oka is lehet, mely nem feltétlen fogászati problémára utal. Konzultációt javasolunk szakorvosával, majd annak ismeretében amennyiben szükséges szakorvosa segít önnek a további elvégzendő vizsgálat vonatkozásában
  Üdvözlettel

  #41048 Reply
  Zosánè Barkóczi Hajnalka
  Vendég

  Èrdeklōdnèk felsō inplantátum mennyibe kerülne teljes fogsor

  #41074 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Hajnalka
  Kérdésére konkrét válasz szakorvosi konzultációt követően adható, melynek feltétele a diagnosztikai vizsgálat. Ezt követően tudunk adni önnek érdemben választ kérdésére. Ha gondolja állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Inplantálás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft