Inlay

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24878 Reply
  Bori
  Vendég

  Szép napot.Egy éves ideiglenes nagyörlô tömés után lenyomatott vettek és 3 hétre rá beragasztották az inlayt.Egészen addig semmi problémám nem volt. Másnap iszonyatos ideggyulladás, nyílaló bal oldali fájdalmak, bal fül mögött 2 mirigy beduzzadva, fül fájás stb.Gondoltam/ reméltem vírus.1 hétig tartott, új inlay fájt, rágni azon az oldalon nem tudtam.. Ennek 6 hete! Kicsit tudok rágni, mirigyek kissé visszahúzódtak, de fog csont fájásom van de nem csak a bal alsó nagyörlônél ahol az új inlay van, máshol is. Fül fájás, fôleg bal de mind a kettô.Reménykedjek hogy az új inlayhez lassan hozzá szokik a szervezet ( olvastam van akinek hónapokig még érzékeny) vagy az egészet szét kell furni és gyökérkezelni?? Az orvosomnál csak sokára van idôpont és semmi választnem ad míg nem lát 🙁 Én meg izgulok és keresem a válaszokat.Gondoltam elmegyek máshova egy panoráma röntgenre addig is ….Bosszantó, hogy eddig nem volt vele semmi gondom.. Már bánom a 65 ezer ft os inlayt!!!!

  #24886 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bori,
  Panoráma röntgennel konkretan diagnosztizálható a probléma. Amennyiben tényleg a fogbél gyulladása okozza a panaszokat, akkor valóban nincs más, mint a fog gyökérkezelése.
  A fogpótlásokra nem reagál így a szervezet, a hozzászokás a fogművek megszokását jelenti, szó sem lehet ilyen mértékű fájdalmakról. Ezek hátterében többnyire egyéb problémák állnak, melyek okvetlen orvosi kezelést kívánnak.
  Javasoljuk keresse fel szakorvosát
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Inlay
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft