Ingyenes fogászati ellátás.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #20184 Reply
  Tóth János
  Vendég

  Fogtömést szeretnék igénybe venni,de nálunk itt fizetni kell érte.Pedig ahogy itt olvasom TB kártyával ingyenes lenne.Lehet hogy rosszul értelmezem a leírtakat? pl:Mit jelent az hogy /évente egyszer felszínenként/? Talán azt hogy évente egyszer ingyenes a fogtömés? Vagy egy fogat ingyen csak egyszer tömethetek be évenként? Mi van akkor ha egy éven belül kiesik a tömés?Akkor már fizetnem kell érte? És mennyire kell tartósnak lenni egy tömésnek?
  Ezek lennének a kérdéseim.
  Előre is köszönöm a válaszokat!
  Tisztelettel.
  Tóth János

  #20203 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Tóth János!

  A területileg illetékes fogászati alapellátás térítésmentes mindenképp. Ebbe a tömés beletartozik, vagyis a társadalombiztosítás fedezi. Egy évben azonos fog azonos felszínén történő tömése szabályozva és limitálva van a visszaélések elkerülése miatt.

  „A fogtömés és gyökértömés esetén a fogorvosi ellátást nyújtó szolgáltató köteles egy éves jótállást vállalni az elkészített tömésre. A jótállási időn belül keletkezett problémát, rendellenességet, illetve biztosított által jelzett panaszt a tömést készítő fogorvosnak kell megszüntetnie, tehát a biztosítottnak a kezelést nyújtó fogorvost kell felkeresnie a probléma megoldása érdekében.” (forrás_ http://www.oep.hu)

  üdvözlettel
  Sanoral Healthcare Hungary

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Ingyenes fogászati ellátás.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft