implatumok beultetese

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24484 Reply
  Furst Gnè
  Vendég

  tisztelt dr. ur,

  implatntokat ultettek a szamba 1 evvel ezelott. utana ideiglenes fogakat kaptam amig az implantok beepultek a csontba a felso fogakat helyettesitve.
  iden dec 1-en leszedtek hogy a veglesgeshez elkeszitsek a vazprobat. 3 het mulva elkeszult aztan behelyeztek vele egyutt a fogakat , amik sajnos ellettek szabva. majd mesfel honap utan miutan nem tudtam sem rendesen enni sem aludni ès a fajdalmak kisugaroztak a fulemre is. masfel honap utan vegre levettek a szambol es addigra csinaltak egy ujat amelyet meg viszont annyira szukre szabtak , hogy majdnem szetrepesztette a szajpadlas csontomat. Ezzel ismetelten ejszakai nem alvasokkal illetve autan emelkedett vernyomas problemaval 2 het utan hatarozottan kertem az orvost vegye ki a szambol. A kivetel elott azonban az orvos elkezdett kiabalni velem, hogy o nem tudja megoldani a problemamat. De megtette , hogy ezt a borzalmasan kicsire szabott fogsort kivette a szambol. Ez dec. 1-en tortent azota ezzel a harmadikkal is folyamatos fel ès leeresztes tortent , mert sehogy nem passzolt a szamba ès azota dec.1 ota egyetlen ejszaka sem tudtam aludni tobb mint 2 orat. Most a mult heten tehat majdnem 5 honap eltelte utan ugy dontottek keresztbe vagjak kozepen, hogy megszuntessek a feszulest. Ezt a gyulladt inyre tettek fel, ami jelenleg foleg a baoldalon fajdalmakat okoz. Az egyik implantnal az inyen tegnap ota valami lilas piros folt keletkezett, a masik implatnal pedig folyamatos a nyomas. Elmennèk masik orvoshoz , de tobb mnint egy honapja kèrem , hogy adjak ki az implantokrol a certificat-et , de nem kapom meg azota sem, ezèrt addig amig ahhoz nem jutok addig nem tudok mèg akarva se mashova menni. A certificate kiadasa implantrol az kotelezo ,hogy a beteg kèrèsère kiadjak, igaz?

  Szertenem , ha segitsegmre lennenek, hogy mit kell tegyek , hogy minnèl hamarabb megoldodjon mostmar vegre a problemam. 5 honap alig alvas , vernyomas emelkedès a nyomas , feszulès ès fajdalom miatt, mar turhetetlennè vàlt szòmomra.
  Varom szives tajekoztatojukat ès tanacsukat, hogyan cseledjek a tovabbiakban.

  Udv.
  Furst Gnè

  #24493 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Furst Gné,
  A implantútlevél kiadása kötelező. Fontos, dokumentum, melyre nem csak kezelőorvosának, de Önnek is szüksége van.
  Amint írja szeretne másik orvossal is konzultálni, így óhatatlan, hogy az orvos tisztába legyen az implantátumok fajtájával, és a beavatkozásokkal (csontpótlás),melyek a kezelés alatt történtek. Az implant útlevél tartalmazza a implantátum méretét, fajtáját, darabszámát, a csontpótló anyag nevét, és mennyiségét. Ez nagyon fontos, és szükséges imformáció.
  CT kiértékelés és fizikai vizsgálat nélkül konkrét segítséget nyújtani nem tudunk, de ha gondolja mi is állunk rendelkezésére egy konzultáció alkalmával.
  Rendszerünkben paradontológus (fogágybetegségek szakorvosa), implantológus, és protetikus kollegák állnak a pácienseink rendelkezésére, hogy a számukra legbiztonságosabb és legmegfelelőbb megoldást nyújthassuk.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: implatumok beultetese
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft