Implantátum tartóssága

 • This topic is empty.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40296 Reply
  Kis Netti
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr / Nő!
  Implantátummal kapcsolatosan szeretnék érdeklödni. Időszerűvé vált a felső fogpótlásom cseréje, azonban a röntgen felvételek szerint már egyik oldalon csak 2-3 fog, másik oldalon ugyancsak 2 fog lesz megtartható, így a pótlás csak kivehető formában oldható meg. Amennyiben ez a megoldás lesz, akkor a megmaradt fogakra kerül valami védő korona, és így kell használni a kivehetős fogsort?
  Illetve szóba került az implantátum beépítése, azonban ettől kicsit tartok, mivel a fogaim elvesztése fogágy betegség miatt történt, a fogorvos szerint csontpótlással lehetséges a beépítés, azonban kétségeim vannak, hogy a fogágy betegség miatt ez mennyire lehet tartós? A későbbiekben a fogíny visszahúzódása miatt nem fog kilazulni? Amennyiben probléma lenne az implantátummal eltávolítása mekkora beavatkozás, és ez mennyire gyakori eset?
  Harmadik megoldás a mini implantátumos rögzítés, azonban nem szeretném a megmaradt így is nagyon kevés fogamat kihúzatni, ebben az esetben nem lehetséges egy kivehető fogsor rögzítésére ez a megoldás?
  Köszönöm a választ!
  Üdvözlettel: Netti

1 / 1 bejegyzés megtekintése
Hozzászólás: Implantátum tartóssága
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft