Implantátum, fog iny és fogkő probléma

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27067 Reply
  Gábor
  Vendég

  Kedves Doktor Úr/Nő!

  Az évek során sajnos sosem megfelelő fogorvoshoz sikerült jutnom. Anno az sztk-s korszakban körzetek voltak, adott volt az orvos. Aztán a privát időszakban sem sikerült megtalálni a megfelelőt.
  Volt egy időszak amikor sajnos én is tettem a fogaim rossz állapotáért, amit szánok és bánok, de genetikailag sem túl jó előzményekkel rendelkezem. Tavalyi év folyamán egy korábbi pótlást, hidat ki kellett venni mert az egyik fog amire építve volt (bölcsesség) elég rossz állapotba került, sajnos meg is mozdult. Akkor ismeretségi körben javasoltak egy orvost akit felkerestem. Megnézte, közölte, hogy azt sajnos egy az egyben el kell távolítani. Pótlására 3 db implantátum elhelyezésével lenne mód, így az 5 fogat tartana.
  Arra akkor nem tért ki, lenne e mód megtartani az ép fogat amire még volt a híd téve. Nekem meg sem fordult a fejemben akkor, csak később.
  Végül is megtörtént szépen sorban minden, foghúzás, implantátum beépítése, fogkészítés és rögzítés. Az implantátum behelyezéskor (felső sorba történt), egy eszközzel olyan erővel támasztott rá az alsó fogaimra a doktor úr, hogy napokon át fájt, majd begyulladt egy fog, kicsit mintha meg is mozdult volna. Mivel nem múlt a fájás, visszamentem, sajnos ezt a fogamat is rögvest kihúzta a doktor úr. A többi fog kezelése és rendszeres visszajárások alkalmával pedig olyan érzés jött elő bennem, hogy igazából nem feltétlen az a cél, hogy én milyen érzésekkel távozom, hanem hogy ott hagyom a sok pénzt a pótlásokért…. A fogkő eltávolítás és kezelések abba maradtak.
  Megjegyzem, nem kaptam egy kis füzetet vagy könyvecskét amiben vezetve lettek volna az események, mikor mi került elvégzésre, beírásra mikor kell újra menni stb…
  Kártyával nem fizethettem, csak kp-ben. Mondta majd adunk számlát…. A végén ezt sem kaptam….
  Tehát elég vegyes és nem túl érzésekkel bírok….

  Most ott tartok, mennem kellene fogkő eltávolításra, az inyemet is kellene kezelni, és sajnos van egy fogam ami pár napja kimozdult picit.

  Nincs kedvem visszamenni oda, ahol a leírt élményekkel gazdagodtam. Az Önök miskolci rendelőjével szemezgetek. Pár napja olvasgatok itt. A”F”-en is olvasgattam betegek véleményét.

  Kérdésem az volna, esetleg fogadnának e? Meg kell e mondjam ki volt akihez jártam előzőleg?
  Jó lenne egy orvos akiben bízhatok, bizalommal fordulhatok, és nem a fenti érzések jönnek elő egy egy alkalom után.

  Tisztelettel:
  Gábor

  #27075 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gábor,
  Természetesen állunk rendelkezésére. Csapatunk segítségére lesz. Diagnosztikai vizsgálatot követően szakmai teamunk biztosan talál megoldást az Ön számára, és választ kérdéseire.
  Nem kérdezünk, megoldásokat keresünk, nem szükséges megmondania kezelőorvosa nevét, azt sem hova járt idáig. Amennyiben úgy érzi örömmel biztosítunk egy Önnek megfelelő időpontot.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Implantátum, fog iny és fogkő probléma
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft