Implantátum

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #45215 Reply
  Klaudia
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr!

  Hosszú évek óta, egy rosszul sikerült fogászati kezelés miatt sajnos felül az első három fogammal problémáim vannak. Az orvosom röntgen nélkül azonnal belefúrt a fogamba. Ekkor egy óriási fájdalom szúrt végig egészen az agyamig, aminek következtében megugrottam a székben, a Doktornő pedig letörte a fogamat. Mint utólag röntgenből kiderült, csonthártya gyulladásom és ciszta is volt az említett fognál. Egy hónapon keresztül minden hétköznap jártam, hogy tisztítsa a fogam, mire a ciszta beért és kipukkant. Tanulmányi okok miatt meg kellett szakítanunk a kezelést, amit azóta nem is bánok mivel rengeteg tömésem potyogott ki, amit a területi orvos helyezett fel. Azóta sajnos a mellette lévő, már felfúrt fog tovább romlott és egy harmadik is letört. Jártam már Önöknél többször is Hajdúszoboszlón és eszemben sincs ezután máshová menni.
  Legutóbb kolléganője elsősorban a híd építésről beszélt amikor érdeklődtem, de akkor már ki volt húzva a fogam, így nem igazán tudtunk jobban belemenni a témába.
  Pánik beteg vagyok, ezért fontos lenne számomra, hogy minél gyorsabb és fájdalom mentes kezeléseim legyenek. Sokadszor olvastam végig a Fresh24Dental-on található információkat. A legutóbbi kezeléskor a röntgenemnél kiderült, hogy szinte az összes foggyökerem vége görbe, így az összes eddigi gyökérkezelésem csak egy darabig készült el. (Ezt sajnos a helyi fogorvosunk a röntgenből se vette észre.) Ennek tudatában arra gondoltam, talán jobban járnék, ha legalább a két letört fogat teljesen eltávolíttatnám és azonnali implantátumot kérnék. Az egyik fog talán még menthető sima töméssel is.

  Azt szeretném elsősorban megtudni, hogy ebben az esetben, ha elmegyek Önökhöz és kihúzzák a fogam, helyére pedig azonnal bekerülne az implantátum, körübelül mennyi időbe telne egy ilyen kezelés? Sajnos a betegségem miatt hosszú órás kezeléseket nem merek bevállalni, de már nagyon régóta ez a helyzet és azon is gondolkoztunk már, hogy nem lehet e, hogy a rossz fogak miatt alakulhatott ki maga a pánikbetegség.
  Továbbá talán azért is lenne jobb választás, mert már többször is jött ki ezeknél a foggyökereknél ciszta.

  Több rossz fogam is van sajnos, mivel az említett rossz élmény miatt nem tudtam elmenni kezelésekre, mivel nagyon féltem tőle. Sajnos Önöknél is előfordult, hogy bár megjelentem időben, de még a kezelés előtt rosszul lettem.

  Emiatt még egy utolsó kérdésem lenne. Altatásos kezelésekre van lehetőség Önöknél?
  Bár ha maga az implantáció gyorsabb művelet, mint a gyökérkezelés, fogcsiszolás, híd felépítés, már jobban meg tudok barátkozni a gondolattal.

  Elnézést a hosszas levelemért.

  Hálásan köszönöm a válaszát!

  #45250 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Klaudia!
  Köszönjük érdeklődését. Teljesen természetes, hogy félelmei vannak a kezelések előtt, megfelelő érzéstelenítés mellett azonban nem kell tartania a fájdalomtól. Kezelőorvosaink és asszisztenseink készséggel állnak rendelkezésére a vizsgálatok során és a kezelési terv felállításában. Amennyiben úgy dönt, a fogak eltávolítása és az implantáció általában megoldható egy székbe ülés alkalmával, de konkrétumokról csak a személyes vizsgálat és a röntgenfelvétel kiértékelése után beszélhetünk. Szeretettel várjuk rendelőnkbe, időpontot a 06 80 111 000 telefonszámon foglalhat. Minden jót kívánunk!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Implantátum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft