Implantátum

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40839 Reply
  Enikő
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  Tisztelt Doktor Úr! 2020, június 28-án ültettek be nekem két implantátumot. Az első kisőrlőfog és a második nagyőrlőfog helyére. A seb szépen gyógyul. 2020. július 14-én feltették a kéttagú ideiglenes hidat a szemfogra és mellé a pillérfogat. A szemfog az lecsiszolt fog. A varrat az magától felszívódó, de maradt még benne. Az első kisőrlőfog helyén is maradt, ott volt a vége. Azt 14-én szedték ki. Kicsit még érzékeny volt. Szerdától kezdett begyulladni az ínyem a kisőrlőfog helyén és az arcom is feldagadt kicsit. Magától nem fáj, csak ha piszkálom pl. az ínyemmel.
  Elmentem a fogorvoshoz, ahol lakom. Ahol csinálták a műtétet, az a megyeszékhelyen van és most szabin vannak. Hétfőtől pedig egy hétre megyek kirándulni. Adott ecsetelőt, hogy azzal kenegessem az ínyem. Írt fel aktil duó 875 mg. gyógyszert, Mondta, hogy csak akkor kezdjem szedni, ha a helyzet rosszabb lenne. Azt mondta, hogy lehet a varratszedés miatt van begyulladva, de az is elképzelhető kicsi százalékban, hogy a szemfog mellett sajnos az implantátummal lesz valami gond.
  De a mások implantátummal nincs semmi gond. Lehet olyan, hogy csak az egyikkel lesz gond? Vagy az is lehet, hogy csak a varratszedés miatt van?
  Köszönettel. Enikő

  #40865 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Enikő
  Kérdésére válasz érdemben diagnosztikai felvétel híján nem adható. A gyulladásnak több oka is lehet, ami nem feltétlen köthető az implantátumhoz. Javaslom konzultáljon kezelőorvosával.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Implantátum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft