implantáció

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #45102 Reply
  Farkas Ilona
  Vendég

  5 hónapja elkészült teljes felső fogsor 6db műgyökérrel. a műgyökér behelyezése óta 2 egymás mellet lévő implantátum lüktet szinte egész nap. Orvosom előszór azzal magyarázta ez a gyógyulási folyamat része, kicsit érzékenyebb, mivel elég mélyre kellet beültetni. Már 4, 5 hónapja fent van a fogsor, ideiglenes ragasztással és még mindig lüktet, némi szünetekkel, de minden nap és sokszor. A meleg, a langyos ételre , a fizikai terhelésre, szaunázásra is kiváltja a lüktetést.Már nemcsak zavaró, hanem kellemetlen. A bal oldali alsó fogsoron a szemfog mögötti rágófogak hiányoznak, így a terhelés a jobb oldalon van.

  Kérdés : mivel a lüktetés az implant behelyezését követően kezdődött, elfogadható egyedüli indoknak, az egyenetlen terhelés. Orvosom nem tud megoldást a felső fogsorra, esetleg azt, hogy az alsó bal oldali hiányos fogazatot megszüntetni, terhelhetővé tenni. Állítólag gyulladás nincs,s Csak a két implantnál van probléma bal oldalon felül. Eddig 1,9 milliót fizettem, nem tudok és nem is akarok ezután implantot bevállalni. Milyen megoldást javasol, illetve mi a véleménye a lüktetés okával kapcsolatban. Köszönöm előre is válaszát. Üdvözlettel.

  #45259 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Ilona!
  Látatlanban szinte lehetetlen egzakt választ adni kérdésére. Mindenképp javasoljuk egy CT felvétel készítését, mellyel az implantátumok és a csontállomány állapotáról is teljes képet kaphatunk. Amennyiben másodvéleményre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a 06 80 111 000 telefonszámon, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
  Jó egészséget kívánunk!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: implantáció
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft