Hídcsere, esetleges fogpótlás.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25997 Reply
  Vanda
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Doktor úr!

  Aktuálissá vált a felső fogsoromon lévő porcelán koronák cseréje, illetve az alsó, hátsó rágófogak valamilyen jellegű pótlása. Azt gondolom, hogy implantátum nélkül ezt másképp nem lehet megoldani. (sajnos)
  Nagyjából van elképzelésem az árakról. Mégis, jó lenne legalább egy tól-ig összeget tudni, mert ugye minden fogorvosi rendelőben más-más árak vannak.
  Az sem mellékes, hogy lehetőség szerint fájdalommentes legyen a kezelés.
  A felső fogsornál 12 koronáról van szó. Az alsó fogsoromon nincs korona, de ott, mint azt már említettem, hiányoznak a rágófogak. 3-3 db .

  Mindezek tükrében, porcelán koronákról beszélve mégis mire számíthatok összegszerűen, na és időben? A fájdalommentességről már nem is beszélve. 🙂

  Még egy lényeges dolog. Külföldön élek. Az itteni biztosításom lehetővé teszi, hogy Magyarországon végeztessem el a fogászati beavatkozást, amennyiben a kezelő fogászati rendelő kitölti az itteni nyomtatványt, hogy milyen kezeléseket végzett és mennyiért. Természetesen a kezelést én fizetem. ( A többi dolgot meg majd velem rendezi a biztosító).

  Köszönettel várom válaszát!

  Vekerdi Vanda

  #26000 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Vanda
  Konkrét ajánlatot személyes konzultáció és diagnosztikai vizsgálatot követően tudunk adni Önnek. Rendelőnkben is több lehetőség közül válaszhat, többféle implantátummal dolgozunk, melyeknek ára eltérő. Van lehetőség rendszerünkben a biztosító részére a dokumentumok kitöltésére, hogy kezeléseit elszámolhassa.
  Koronák tekintetében általános tájékoztatást tudok adni:
  1db fémkerámia korona 35.000,-
  1db cirkónium korona 55.000,-
  1db ICX implantátum 130.000,-
  1db felépítmény 40.000,-
  1db korona implantátumra 50.000,- – 70.000,- között
  A kezeléseink garantáltan fájdalommentesek. A 3-3 foghiányt valószínűleg 2 -2 db implantátum beültetésével lehet orvosolni.
  Javaslom keresse fel rendelőink valamelyikét, ahol diagnosztikai vizsgálatot követően konkrét tájékoztatást kap árainkról, lehetőségeiről, és azok ütemezéséről. Személyre szabott kezelési tervekkel állunk pácienseink rendelkezésére, mely figyelembe veszi az Ön igényeit és lehetőségeit is.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Hídcsere, esetleges fogpótlás.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft