Harapás emelő sín éjszakára

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28793 Reply
  Krisztina
  Vendég

  Jó Napot!

  Ma megkaptam a harapás emelő sínemet ami teljesen más anyagból van mint az előző.
  Egyáltalán nem rugalmas,kemény műanyag nem is illeszkedik a fogsoromra.
  Egyből hívtam a fogorvosom aki azt mondta legközelebb vigyem magammal ,viszont az anyagára azt mondta hogy ezt támogatja a biztosítom a másikat már nem .
  Ezt előtte velem nem közölte, és el se tudom képzelni ha illeszkedne is hogy védi ez a fogaimat?
  Ahogy ráharapok egy nagyon kemény műanyagra harapok teles erőből nem fog szét roppanni akár a sínnek nevezett valami ,akár a fogaim?
  Ha még rá is menne az első fogaimra se értem hogy fog egy helyben maradni mert a hátsó fogaknál nincs kialakítva a fogaknak semmi ,nem tud rákapaszkodni a fogamra.
  Külföldön élek ,itt a sín biztosítás nélkül 600-700 euro tehát nem szeretnék rá ennyit költeni ,ezt viszont nem tudom elképzelni hogy használni tudnám.
  Ön találkozott már ilyen sínnel? Maga szerint ez biztonsággal használható?
  válaszát előre is köszönöm

  #28808 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztina
  A harapásemelő sinek többfélék. Nyilván kint más a helyzet, hiszen a biztosítása terhére megy, mely szerződésben meghatározott feltételek megvalósulása esetén finanszíroz.
  Érdekesnek találom a leírtakat, de nyilván nem megfelelő, hiszen úgy érzi nem illeszkedik rendesen. Ezt kifogásolni lehet, és véleményem szerint szükséges is, hisz így nem látja el rendesen funkcióját sem. Sajnos nem vagyunk tisztában a külföldi lehetőségekkel, így jó tanácsot sem adhatunk. Itthon ha gondolja örömmel állunk rendelkezésére
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Harapás emelő sín éjszakára
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft