gyökérkezelt foghuzása

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15763 Reply
  Farkas Timea
  Vendég

  Kedves Dr Úr!
  Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz,hogy van egy hátsó felsö fogam amit gyökérkezeltek ,a gyökérkezelés kezdetekor nem csináltak rötgent,csak a harmadik alkalomnál mikor már nyomatékosan kértem.Az elsö alkalommal a gyökérkezelést ugy csinálta a Dr hogy lesem döntötte a székemet egy hátsó fogat szerintem nem lehet ugy rendesen kitisztitani ,majd a második tisztitásnál megint kellet érzéstelenito mert fájt majd ott sem volt ledöntve és mikor a gyogytömést elkészült én 10 percre rá vissza is mentem ugyanis ,ha vettem a levegöt akkor érzetem hogy hülyén hangzik de huzatos.. 🙂 vagyis a tömés nem zárt rendesen nekem egyáltalán nem emlitette hogy nyitva hagyná ,a fogam és ezért is mentem vissza de a fogorvos nem foglalkozott velem ,azt mondta hogy nem ér rá,majd 12 napig folyamatosan fájt mire vissza mentem hozzá akkor jobban hátra döntötte már a székem és tisztitást csinált de a 4 alkalommal mikor vissza mentem mondta hogy kopogtatásra még mindig fáj igy ki kell huzni.Én szerintem nem csinálta jol a tisztitást,nem is érdekelte hogy ez a fog megmenekül vagy sem csak a sok pénz kifizettem 400 fontot és a fogambol is a gyökérkezeléskor 2 szer is letört darabot a fogambol igy a fogam fele van meg szinte .. mennyek más fogorvoshoz hogy még nézze meg?Vagy most már késö és legyen kihúzva.Még ráharapásra még mindig fáj.Elöre is köszönöm a válaszát .

  #15770 Reply

  Kedves Farkas Tímea!

  Az, hogy a fogban levő gyökértömés korrekt- e, ahhoz szájüregi röntgenfelvételt kell készíteni a fogról. A kopogtatási érzékenység utalhat gyökércsúcs körüli gyulladásra illetve nem megfelelő gyökértömésre is.
  A fog sorát az határozza meg, hogy a fogat lehet- e megfelelően gyökérkezelni és hogy a törés szintje a csontszint felett van- e.

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: gyökérkezelt foghuzása
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft