Gyökérkezelt fog – izületi fájdalmak?

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #12334 Reply
  Papp Jánosné
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!
  2014 tavaszán 3 fogamnál végeztek gyökérkezelést.
  A beavatkozást követő napokban már éreztem, hogy valami nem lehet rendben, mert rendszeres fájdalmat éreztem, időnként mélyről jövő sajgás van a 3 fognál, nem is tudom, melyikkel lehet gond, mert mindhárom fáj,érzékeny. Nyáron kezdtem érezni a végtagjaimban ízületi?, idegi? fájdalmakat. Bár már térdprotézis műtétre akartak javasolni a panaszok, röntgen alapján, de nekem ilyen jellegű panaszaim korábban nem voltak, ebbe nem mentem tehát bele.
  Kérdésem az: okozhat-e a gyökérkezelés ilyen jellegű fájdalmakat? Pillanatnyilag fájdalomcsillapítókkal élek, szájvízzel öblögetek, s várom, hogy visszatérnek a korábbi, panaszmentes napjaim. Egyet akarok elkerülni: a foghúzást. És reménykednék, hogy panaszaim máshonnan származnak, és nem a fogtól. Tudom, hogy legegyszerűbb volna visszamenni a fogorvoshoz, de félek és rettegek.
  Köszönöm, ha mond valami megnyugtatót. Üdvözlettel: Pappné

  #12343 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Hölgyem! mely fogaknál történt a gyökérkezelés pontosan? Egymás melletti fogakról van szó? Előfordulhat e hogy frontra érzékenyek a fogak?
  Üdvözlettel, Vdent

  #12344 Reply
  Papp Jánosné
  Vendég

  A felső két első, és balról a második. Tehát egymás mellettiek, mindegyiken korona van.
  Igen, ezt megfigyeltem, hogy mind a fogaim, mind az ízületeim erősen reagálnak a frontra. Korábban ez elhanyagolható volt. Köszönöm a választ.

  #12357 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Azzal hogy egymás melletti fogakról van szó már érthető hogy egyszerre érzékenyek. Lehetséges hogy kiterjedt gyulladásban vannak a fogak, de többet csak röntgenes vizsgálatot követően lehetne mondani találgatások helyett. Sajnos a fogorvos látogatását mindenképpen javasolnom kell. Elméletileg összefüggésbe hozható a végtagok fájdalma a fogproblémával. Sok sikert a kezeléshez és gyógyulást kívánunk, üdvözlettel, Vdent

  #12361 Reply
  Papp Jánosné
  Vendég

  Nagyon köszönöm. Ettől a választól féltem, hogy irány a fogorvos:(( Erőt gyűjtök hozzá, mert hogy majd elmúlik magától, nem lesz járható út. Szép napot kívánok!

  #12372 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Nagyon szívesen, sikeres kezelést kívánunk. 🙂

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Gyökérkezelt fog – izületi fájdalmak?
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft