Gyokérkezelt fog

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40695 Reply
  Anita
  Vendég

  Tegnapelőtt volt gyokérkezelés a fiamnak. Ezidáig jó is volt, de ma a harmadik napon fáj neki ha hozzáér vagy raharap elég erősen fáj. Mi a teendő mert a jövő pénteken kellene neki visszemenni a második kezelésre. Várjon addig?? Köszönöm a választ

  #40709 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andi,
  Gyökérkezelést követően előfordulhat panaszosság, amennyiben a panaszok nem javulnak, sokkal inkább fokozódnak javasoljuk keresse fel soron kívül kezelőorvosát.
  Üdvözlettel:

  #40766 Reply
  B.Éva
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/Nő
  2019 -ben kerestem fel a fogorvost,hogy a régi tok alatt fáj a fogam,és gennyes szivárgást észlelek.Levette a tokot és azt mondta semmi szivárgás nincs,csak én képzelem.Meghökkentem,mert elég furcsa,diagnózis volt számomra.Új fogsor készítésére került sor.Én csak panaszkodtam,erre a kellemetlen panaszra.Sűrű váladék,enyves ízű,kellemetlen lehelettel társítva .Nem küldött el CT-re saját magam kerestem fel egy CT-t ahol megállapították,hogy a gyökértöméssel kapcsolatos,tehát újra kell tömni,mert van egy rés ahol a kórokozók elszaporodtak,.Megcsinálta az gyökértömést,de változás nem történt.Már a fejem is fáj ,meg a felső fogsor felett az orrom is.Nem tudom mit tegyek,mert vissza nem megyek,mert azzal tett pontot a dolog végére,hogy biztos depressziós vagyok.660000ezer kidobva,panaszok meg maradtak.Válaszát köszönöm..Tisztelettel:Éva

  #40781 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Éva
  A fog vizsgálata szükséges, CT diagnosztikai felvétel kiértékelését követően állítható fel a diagnózis, melyet követően határozható meg a szükséges kezelés. Amennyiben gondolja örömmel állunk rendelkezésére
  Üdvözlettel

  #40785 Reply
  Nóra
  Vendég

  Üdvözlöm!Volt egy gyökérkezelt fogam ami 1 éves volt. Pár napja kihuzattam mivel hideg és meleg ételre érzékeny volt. (gondolom nem jól lett kiidegelve)Ez gocnak számított? Hajam is hullik, ha ez a fog volt az okozója a hajhullásnak, mennyi idő mire helyreáll? Köszönöm válaszát.

  #40804 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nóra
  Korrekt válasz a szájüreg teljes vizsgálatát követően adható. Általánosságban véve, amennyiben panasza a fog eltávolítását követően megszűnt, a helyzet várhatóan javulni fog, ennek intervalluma egyénenként változó. Javasolnék önnek egy góckutatást, melyet követően komplex képet kapunk szájüregi státuszáról, hogy kérdésére az állapot ismeretében egzakt választ adhassunk.
  Üdvözlettel

  #42858 Reply
  Viktória
  Vendég

  Üdvözlöm!3 hónapja volt 1 alsó bölcsességfog húzasom, amit varni is kellett de szépen gyorsan ki lett húzva.Másnapra feldagadt az arcom, de nem a szokásos módon így visszament em pár nap múlva.. Ki derült, hogy genny miatt fájt ennyire. A fogorvos ki tisztította-kinyomta a gennyet ami szépen tavozott, varratot kiszedte,és sebet is átmosta/kimosta,es kaptam antibiotikumot. Több alkalommal vissza kellett menjek hogy kezeljék. Ezek után szépen ment le a duzzanat és már nem fájt annyira..Röntgenen is voltam ez miatt,hogy nincs e más probléma de nem mondtak semmit hogy valami baj lenne! Viszont mai napig egy ici pici kis kemény csomót még érzek ahol volt a helye a „gennynek”es húzódik is és a fogam helye is néha húzódik vagy feszül!A helye a fognak szép, szépen össze is forrt!Mennyi idő a teljes gyógyulás? Köszönöm válaszát előre is!

  #42918 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Viktória
  Diagnosztikai vizsgálatot javasolnék Önnek. Tény, hogy a bölcsességfog eltávolítása sok esetben okoz kellemetlenséget, a fogmeder gyulladása pedig egy hosszan tartó, és folyamatos kontrollt, kezelést igénylő folyamat, mely gyógyulási ideje több hetet is igénybe vehet. 3 hónap távlatából, amennyiben önnek még mindíg panaszai vannak a terület további vizsgálata indokolt. Javaslom keresse fel fogorvosát, aki segítségére lesz a probléma megoldásában.
  Üdvözlettel:

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Gyokérkezelt fog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft