Gyökérkezelés?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27051 Reply
  Tóth János
  Vendég

  Jó napot/estét! Egy olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy a bal felső 6 fogam fáj ha keményre harapok már egy 6 hónapja. Voltam vele többször is fogorvosnál és megvizsgálta vett harapás mintát is és megkopogtatta a fogam minden irányból és a mellete levőket is, de nem éreztem fájdalmat. Elmentem készítettek egy panoráma röntgent de mire elvihettem volna a fogorvosom szabira ment és nem tudom, hogy mekkora baj lehet. Kérem tekintse meg a képet a fogaimról (bal felső 6). Fogszabályozás miatt is fontos lenne. Köszönöm szépen a válaszát és a segítségét. János http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=951R_ntgen.png

  #27064 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves János,
  Nem tudunk sajnos innen képet letölteni. Egyéb iránt véleményünk szerint, kezelés, kezelési terv elkészítése diagnosztikai vizsgálat kiértékelését követően történik. Ez a protokoll megelőz minden vizsgálatot. Amennyiben egy fog harapásra érzékennyé válik, vélelmezhető a fogideg érintettsége, vagy egy gyökércsúcsi gyulladás, melyre a megoldás többnyire a gyökérkezelés, akut esetben a fog eltávolítása.
  Amennyiben Ön fogszabályozó kezeléseket szeretne igénybe venni, több diagnosztikai vizsgálat elvégeztetése, azok kiértékelése, illetve a szájüreg vizsgálata, a szükséges kezelések elvégzése javallott.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Gyökérkezelés?
Saját információk:




Item added to cart.
0 items - Ft