gyökérkezelés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #13553 Reply
  Ildikó
  Vendég

  Tisztelt VDent ! Gyökérkezelés alatt áll az egyik fogam, 6 nap múlva lenne a végleges tömés. Furcsa érzést érzek a fogamnál és egy egyhe fémes izt a számban. Nyomásra nem érzékeny, kocogtatásra sem. Mi lehet vele? Köszönettel: Ildikó

  #13554 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Ildikó!

  A gyökérkezelt fogaknál gyakran előfordul,hogy lassan áll helyre a teljes komfort érzet.Ha nyomásra,kopogtatásra nem érzékeny az jó jel, viszont ha kételyei vannak a fogat illetően,akkor kérheti fogorvosát hogy ismételjék meg a fertőtlenítő gyógyszeres lezárás cseréjét és csak akkor tömjék le véglegesen,ha elmúlnak ezek a panaszok.

  Szép hétvégét kívánunk!
  Üdvözlettel
  Villányi Dent Fogászat

  #13938 Reply
  Zsuzsa
  Vendég

  Tisztelt V.DENT!Gyökérkezelik a fogamat többmint egy hónapja. Kocogtatásra, íny megnyomására fájdalmas. Antibiotikumot is írt fel a dr.-nő; de a fájdalom nem szűnik. Hetente megyek kezelésre, de nincs javulás sőt a mellette lévő fogam is nagyon érzékeny. Köszönettel veszem tanácsát,mi lehet a fájdalom oka?

  #13944 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Zsuzsa!
  Sajnos nem ritka, hogy a gyökérkezelés elhúzódik 1-2 hónapig is. Ez türelmet és kitartást igényel a részedről. Tudnod kell, hogy ez a kezelés a fog eltávolítás előtti utolsó esély és nem mindig jár sikerrel a gondos beavatkozások ellenére sem. A fájdalmat és az érzékenységet a gyulladt szövetek okozzák, amikre az antibiotikumot is kapod. Kitartást kívánunk, remélhetőleg hamarosan megnyugszik a fogad. Üdv.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft