Gyökérkezelés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #22973 Reply
  Nina
  Vendég

  Kedves Dokttornő/Doktorúr!
  Életem első gyökérkezelésén veszek részt.Kérdezni szeretném ,hogy a gépi csatornatágitás fájdalmas-e?Nagyon tartok tőle,hogy arra is sor kerül. Probelematikusabb gyökérkezelésem lesz az általános fogorvos sajnos nem boldogult vele,pedig nyugodtabb lettem volna ha ő csinálja,nehezen megyek el uj orvoshoz, meg ilyen jellegű kezelésben sem volt részem.Minimum hány ülsében végezhető el egy több gyökerü fog kezelése?
  Hálásan köszönöm válaszukat!

  #22977 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nina,
  Ma már a gyökér kezelés nem fájdalmas kezelés, akkor sem ha a fog csatornáit géppel tágitjuk fel. Ez a módszer egyébként gyorsabb és precízebb eljárás. Pontosabban és nagyon precízen lehet tágitani a gyökércsatornat. A kezelés időtartama függ a fog állapotától. Jó esetben 2-3 alkalom elég a fog biztonságos lezárásához, mely után már csak a fedőtömés van hátra.
  Nem kell félnie. 🙂
  Üdvözlettel

  #23029 Reply
  Nina
  Vendég

  Köszönöm szépen! A szük gyökerek minden esetben tágithatóak?( jobb felső hatos)Elég vékonyak,a röntgen felvételen alig látszanak a mellette lévő fogak gyökereihez képest.Mondta is a fogorvos,hogy elég szükek a gyökerek.Menthetők-e az ilyen fogak?

  #23040 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nina,
  Elképzelhető, hogy menthetők. Ezt valóban látni kellene, hogy Önnek egzakt választ tudjak adni. Így látatlanban csak azt tudom javasolni, hogy nyugodtan bízza magát a szakorvosra, bátran tegye fel neki kérdéseit, és beszéljék meg a lehetőségeket.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft