Gyökérkezelés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17301 Reply
  Sziva Bíborka
  Vendég

  Kedves fogorvos(ok)!

  Kezdem a legelején.
  Van egy fogam, ami lyukas volt. Sajnos nem mentünk el vele a fogorvoshoz még időben. Elkezdett fájni, de úgy hogy fájdalomcsillapítóval tudtam csak aludni.
  Akkor elmentünk a fogorvoshoz (SZTK-s fogorvos, de nagyon kedves és igen jól végzi a munkáját). Gyógytömést tett be. A gyógytömés alatt egy kicsit érzékeny volt, de a doktor úr azt mondta hogy az nem baj. Betömte a végleges tömést. Ezzel el is voltam egy jó darabig, de elkezdett érzékeny lenni hidegre, melegre olyan szinten hogy inni alig tudtam!
  Visszamentünk és megröntgenezték. A röntgenből kiderült, hogy fogbélgyulladásom van. A fogorvos egy másik fajta gyógytöméssel még megpróbálkozott. Azt mondta hogy 50-50% az esélye hogy kell-e gyökérkezelés vagy sem. Az alatt a gyógytömés alatt semmi panaszom nem volt! A világon semmi!
  Aztán visszamentünk hogy betegye a végleges tömést. Egy ideig ez is jó volt de megint érzékeny hidegre-melegre… Nem olyan szinten mint előző alkalommal most azért enyhébben.
  És itt tartunk most! Ön mit gondol a tapasztalatai alapján, mi lesz a fogammal? Én azt gondolom hogy gyökérkezelés… Nagyon félek.. Ugye adnak érzéstelenítőt? És mennyire fáj? Mennyi ideig tart? És úgy általában mit kell ezzel kapcsolatban tudni?
  Válaszát előre is köszönöm!

  #17305 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Bíborka!

  Sajnos esélyes a gyökérkezelés szükségessége a visszatérő érzékenység miatt, de nem kell aggódnod a beavatkozás ma már teljesen fájdalommentes, bár türelmet igényel a részedről is, mivel több székbe ülést jelent. Többet olvashatsz a menetéről képekkel illusztrálva az oldalunkon: http://villanyident.hu/gyokerkezeles
  Sok sikert a kezeléshez. Üdv, Vdent

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft