Gyökérkezelés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #46838 Reply
  Bianka
  Vendég

  Kedves Doktorúr/Doktornő!

  Két nappal ezelőtt elkezdett rettenetesen fájni az egyik hátsó fogam. Sikerült is eljutni vele már a 3. napon fogászatra, ahol gyökérkezelték. A Doktorúr szerint, aki végezte a kezelést, a fog körüli csont is be van valamennyire gyulladva, így figyelmeztetett rá, hogy még egy pár napig fájdalommal járhat ez az egész, és írt fel fájdalomcsillapító+gyulladáscsökkentő gyógyszert.
  Azt szeretném kérdezni, hogy bár tisztában vagyok vele, hogy még fájhat pár napig, az normális-e, hogy gyökérkezelés után ugyanolyan elviselhetetlenül fáj, mint előtte? Nem kellett volna mérséklődnie a fájdalomnak? Mintha hozzá se nyúltak volna, ráadásul a fájdalomcsillapító is éppen csak csökkenti a fájdalmat egy bizonyos ideig, pedig erős gyógyszer. Tulajdonképpen be sem vehetném még a következőt, de a fogam már fáj. Tartok tőle, hogy nem igazán segített a gyökérkezelés, de csak azért, mert a fájdalom ugyanolyan erősségű volt miután kiment az érzéstelenítő, mint korábban.

  #46907 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bianka!
  Egy súlyosan fertőzött, gyulladt fog bizony okozhat ilyen intenzív panaszokat. Javasoljuk, hogy legyen türelemmel, a kezelés előrehaladtával a gyulladás megszűnik és szépen megnyugszanak a szövetek is.
  Érdeklődjön orvosánál vagy gyógyszerészénél, hogy milyen egyéb fájdalomcsillapítót szedhet, melynek eltérő a hatóanyaga, így váltva többször alkalmazhatja, mintha csak egyfélét szedne.
  Mielőbbi jobbulást kívánunk!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft