Gyökér kezelés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23094 Reply
  Soós Zoltán
  Vendég

  Tiszteletem.
  Kb 12-13 alsó örülök fogam csúnyán károsodott,amit gyökér kezeltek,és betömtèk…Kb 3napja rágózás közben a tömés kiesett…Ez volt pénteken este Sajnos nem mentem ügyeletre vele… Azonban vasárnap hétfő este , sos mogyorózás közben már éreztem,hogy valami nem stimmel… Éjszakára raharapni nem tudtam semmire és kissé bedagat a foginam körülötte.. Külső nyomásra érzékeny… Elmentem ma fogorvoshoz aki nem csinált semmit csak felírt egy antibiotikumot(Dalacin),de a fogam nem tisztította ki… Illetve a csatornában bent hagyta még azt az ideg pótló tőmés…
  Van aggodalomra okom?
  Ha menthető mennyi időbe telik a javulás,mert vasárnap utaznom kellene külföldre…
  Várom válaszát.
  Tiszteletem
  Soós Zoltán

  #23103 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zoltán,
  Nyilván orvosa a vizsgálatot követően úgy ítéli meg, hogy problémájára megoldás lehet egy antibiotikus kezelés. Amennyiben a kúrát követően nem javul az állapot, szükséges ismét felkeresni fogorvosát, aki dönthet még a fog eltávolítása mellett is.
  Amennyiben az antibiotikus kezelés eredményes, tünetei megszűnnek, és a foggyökér ép, a gyökértömés is sértetlen, akkor lehet rá fogpótlást készíteni. Ez kb 1 hetet vesz igénybe.
  Nyugodjon meg, amennyiben péntekig nem változik a helyzet, keresse fel fogorvosát, és beszéljék meg a lehetőségeit, hogy ne kelljen fájdalommal külföldre mennie.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Gyökér kezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft