Gyökér kezelés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #16269 Reply
  Tovizi Andrea
  Vendég

  Lassan 2honapja, hogy van egy lyukas fogam először betomtek majd nagyon fájt vissza mentem kiszedtèk a tömést mert begyulladt gyökér kezeltek majd nyitva maradt 2hetig utanna kaptam gyogyszeres tomest majd megint begyulladt kiszedtèk a tömést és nyitva maradt 4hetig most megint kaptam gyogyszeres tomét, de megint faj a rontgen semmit sem mutat csak egy kis gyulladast.Mi lehet az oka meg lehet meg menteni? Köszönöm

  #16271 Reply

  Kedves Tovizi Andrea!

  A gyökérkezelés minden egyes ülése után van 3- 4 nap, mikor érzékeny lehet a kezelt fog, esetleg fájhat. Ez normális jelenségnek tekintendő.
  Minél hosszabb ideig van nyitva a fog, annál nehezebb lezárni, ezért még egy pici türelmet kérnénk Öntől!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

  #16275 Reply
  T.Andrea
  Vendég

  Tisztelt Dr.Nő/Úr!

  Lehet rosszul fogalmaztam nem érzékeny hanem konkrétan annyira fáj hogy enni sem birok vele és a nyelvemmel hozzá érni sem tudok.Minden esetben ez történt ha lezárták most szintén.Legelőször több mint egy hétig volt benne gyógyszeres tömés,de a végére elviselhetetlen volt a fájdalom és lüktetett kinyitották és gennyes volt.Sajnos azt hiszem most ugyan ez fog történni.

  #16284 Reply

  Kedves T. Andrea!

  Röntgenfelvétel készítése mindenképpen szükséges lenne, hogy legalább 2 dimenzióban látni lehessen a gyulladásos elváltozás kiterjedését! Illetve az Ön esetében komoly létjogosultsága lenne a mikroszkóppal történő gyökérkezelésnek!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Gyökér kezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft