gyermek fogszabályozás

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #12016 Reply

  Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!
  13 éves kisfiamnak sürgősen fogszabályozásra van szüksége. El is jutottunk egy fogszabályozással foglalkozó magánorvoshoz, aki nagyon készségesen vállalná is a „kezelést”. Alsó és felső fogsorra egyaránt szükséges a fogszabályozás, csak a probléma az árakkal van. Közel 300 ezer Ft-ba kerülne, amely igencsak megviselné a családi költségvetést. Most viszont hallottam arról, hogy 18 éves korig állami támogatás igényelhető a gyermekek fogszabályozására. Kérem az Ön tanácsát abban, hogy hol és hogyan tudok utánajárni, hogy valóban igényelhető-e ez a támogatás és mi ennek az ügyintézésnek a módja, menete.
  válaszát előre is nagyon köszönöm!
  Tisztelettel: Nánási Beáta

  #12017 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Beáta!

  A húsvéti ünnepekre való tekintettel kérjük szíves türelmét, szakértőink legkésőbb a keddi napon választ adnak a kérdésére.

  Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

  #12031 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Beáta!

  A társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető fogászati ellátások, így a gyermekkori fogszabályozás is annál a fogorvosi szolgálatnál vehetők igénybe, amely arra – a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerint – területi ellátási kötelezettséggel rendelkezik. A fogszabályozás esetén a fogorvosi munka díja költségmentes, a készülékre pedig OEP támogatás kérhető, a beavatkozást végző orvos segítségével. Vidd magaddal a TAJ kártyát és a személyit, a körzeti fogorvoshoz, onnan Ő fog tovább utalni a fogszabályozó szakorvoshoz, a továbbiakban pedig az Ő javaslatai szerint járj el. Sok sikert és kitartást a kislány kezeléséhez.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: gyermek fogszabályozás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft