gyermek fogkrém

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31759 Reply
  Krisztina
  Vendég

  Üdvözlöm!

  1,5 éves gyermekemnek vásároltam Nenedent fluoridmentes fogkrémet. (xylittel + lenyelhető), egyedül ezt a márkát találtam.

  Annak viszont nem tulajdonítottam jelentőséget hogy rá van írva: „homeopatikus szer”, illetve „homeopátiás kezelés alatt is alkalmazható”.

  TERMÉKLEÍRÁS
  Fluorid- és mentolmentes, homeopatikus gyermekfogkrém. A fogszuvasodás megelőzésére, kíméletesen tisztító kovagéllel és 13% xilittel. Enyhe gyümölcsízű, cukor- és tartósítószer-mentes.

  ÖSSZETEVŐK (INCI)
  Water / Aqua , Hydrated Silica , Glycerin h , Xylitol h , Propylene Glycol h , Xanthan Gum ti I eu , Titanium Dioxide f 0 0 , Aroma , Sodium Lauroyl Sarcosinate ti I eu , Disodium EDTA , Sodium Chloride

  Kérdés1:
  Az összetevők valamelyike jelent e veszélyt a gyerek egészségére, ha lenyeli a fogkrémet?

  Kérdés2:
  Még soha nem használtam Homeopátiás szert, a homeopatikus kifejezés ugyan azt jelenti?, van e benne olyan összetevő ami alapján homeopátiás szernek minősül, vagy pont valaminek a hiánya miatt minősítik annak?

  Köszönettel:
  Krisztina

  #31767 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Krisztina!

  Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezési-egészségügyi Intézet honlapján ezt az egyetlen anyagot találtuk a homeopátiás szerek forgalomba hozataláról: https://www.ogyei.gov.hu/egy_unios_jogszabaly_az_alapja_a_homeopatias_keszitmenyek_forgalmazasanak/

  Az, hogy az Ön által említett termék milyen engedélyekkel rendelkezik és hogy az adott összetevők mennyiben felelnek meg az előírásoknak, általunk nem megválaszolható kérdés, kérjük, lépjen kapcsolatba a gyártóval!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: gyermek fogkrém
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft