Góc kezelés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #18130 Reply
  Kerekes Árpád
  Vendég

  Üdvøzletem!Kerekes Árpád vagyok érdeklölődni szeretnék hogy a góc kezelés az sürgősségi ellátásnak minösül? Prosztata gyulladásom van amit nagy valószinűséggel fogak okozta bakteriális fertőzés okoz. Készitettek panoráma képes röntgen felvétel a fogaimról és találtak 5 db gócót! Sajnos a prosztata panaszaim állandóak az urológus orvosom azt mondta amig a góckezelés nem történik meg addig nem tud mit tenni.A fogorvosom viszont csak egy hónap múlva kezdené kezelni a fogaim ezért szeretném megkérdezni hogy ez reális igy vagy sürgösségi ellátásban azonnal kezelnie kellene a gócókat mivel a panaszai m folytonosak? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel!

  #18132 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Árpád, sajnos a góc kutatás és kezelés nem tartozik a sürgősségi ellátások közé, így az orvos sajnos megteheti azt, hogy később látja el Önt. Marad a kivárás, vagy a magán praxisú fogászati ellátás. Üdvözlettel, Vdent

  http://www.oep.hu/felso_menu/lakossagnak/ellatas_magyarorszagon/egeszsegugyi_ellatasok/fogorvosi_ellatas/fogorvosi_ellatas.html#Melyek a fog%C3%A1szati s%C3%BCrg%C5%91ss%C3%A9gi ell%C3%A1t%C3%A1s k%C3%B6r%C3%A9be tartoz%C3%B3 beavatkoz%C3%A1sok?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Góc kezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft