Frontfogak eltolodasa

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21064 Reply
  Tujner Zsuzsanna
  Felhasználó

  A mosolyom számomra sajnos nem az igazi, régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy fogszabályozót viseljek, viszont 26 éves nő vagyok és nem szeretném megkapni 28-29 éves koromra az áhított mosolyt. Nem rég olvastam a direkt vagy kerámia héjak felhelyezéséről, melyek azonnal, biztos eredménnyel változtatnák meg a mosolyom.

  Az én speciális problémám az, hogy kamaszkoromban kihúzták a jobb felső szemfogam és emiatt jobbra torlódtak a fogaim (nem sokat, nem oly látványos, de észrevehető) őket szeretném párhuzamba hozni az orcámmal. Kíváncsi lennék rögtönzött véleményére, ezért merészeltem csatolni egy képet.

  Illetve tovább tanulmányozva a honlapot olvasgattam a korona felhelyezéséről is, viszont itt ha jól látom, alaposan megmunkálják az amúgy abszolút egeszséges fogaimat. Kérem, vessen egy pillantást a képemre, mert kiváncsian várom a véleményét!

  Válaszát előre is köszönöm!
  Tujner Zsuzsanna

  #21077 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Zsuzsanna!

  A héjak esetén is kell csiszolni a fogakból és általában az a tapasztalat hogy olyan instabilak, hogy pár év múlva így is úgy is át kell alakítani koronákká a héjakat. Ez a fogsor alkalmas lehet a láthatatlan fogszabályzásra. Ez egy úgynevezett átlátszó sín melyet egész nap hordani kell.
  Egy státuszfekvétel után meg tudjuk mondani, hogy mennyi időt venne ez igénybe.

  Ilyen fiatalon ilyen szép fogakkal inkább ebben gondolkodnék.

  Szeretettel várjuk!
  Üdvözlettel Sanoral Klinika

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Frontfogak eltolodasa
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft