Fogzománc és fehérítés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23633 Reply
  Károly
  Vendég

  Tisztelt Dr!

  Érdeklődnék hogy a Colgate max white-on belül melyik az a fogkrém nevű ami javít a fogzománcon s fehérít is egyben?Netán a Shine vagy a one?Vagy más?csak Colgate max white-on belül..
  Köszönöm
  Károly

  #23636 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Károly,
  A fogfehérítő fogkrémek is hasonló elven működnek, mint az orvosok által használt gélek, lényegesen alacsonyabb koncentrációban tartalmazzák a szükséges hatóanyagot. A fogfehérítő fogkrémek kifejezetten sok dörzsölő szemcsét tartalmaznak, melyekkel azonban óvatosan kell bánni, mivel a súrolás hatására a foginy visszahúzódhat.
  Megválasztásuk függ étkezési szokásaiktól, a dohányzástól stb.
  Javaslom, hogy nézze meg a termék teszteket.
  Alkalmazásukat viszont megtisztított fogakra javasoljuk, épp ezért én azt tanácsolnám, hogy konzultáljon fogorvosával, akivel egy fogkőtisztítást követően megbeszélheti a lehetőségeket. A fogkőtisztításnak minden fehéritő kezelés előtt kiemelt szerepe van az eredményesség tekintetében.
  Üdvözlettel

  #23689 Reply
  Károly
  Vendég

  Tisztelt doktor úr!

  Értem .Ezt meg is fogom tenni.Megkaphatom a kérdésemre a választ ettől függetlenül hogy ön a Colgate max white-on belül melyik típusát javsolja?A fogzománc s lényeg.Köszönöm

  #23696 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Károly!

  Köszönjük a kérdését. Nem tudunk Önnek pontos típust ajánlani, mivel nincsen jelentős eltérés a felsorolt termékek között. A termékek leírásának megismerését követően kérjük, hogy válasszon a saját szükségletei alapján.
  Kellemes napot kívánunk! 🙂

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fogzománc és fehérítés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft