Fogvesztés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #43311 Reply
  Niki
  Vendég

  Tisztelt Doktor. Alsó frontvonalban levő egyes fognál az íny vissza van húzódva. Nehezen tudom tisztítani időnként gyulladt,de sosem vérzik. Rendszeresen járok fogorvoshoz(magánúton).Mai napra fogkőeltávolításra kértem időpontot szóltam az orvosnak ,hogy mi a panaszom. A fogkőeltávolitast nem a teljes fogsorról,hanem csak arról az egy fogról távolította el(7000ft) és ennek nem értem az okát.Viszont azt mondta annyira vissza van húzodva az íny,hogy max két évet ad ennek a fognak HA egyáltalán meg tudja csinálni. A fogkő alatt teljesen el van feketedve.Azt mondta ha nem vérzik betömi ha vérzik nem tudja megcsinálni. Ha sikerül akkor se lesz fog max még két évig.A mellette levő fogak tömöttek.Kérem segitsen mi a teendő?? Menjek el másik orvoshoz?

  #43368 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nikoletta,
  A fogágy megbetegedése esetén paradontológus szakorvos segítségét javasoljuk. A paradontológia a fogágybetegségekkel foglalkozó szakág, ahol a szakorvosok nagyon szép eredményeket érnek el a fogak megtartásában.
  Javasoljuk okvetlen szakorvos felkeresését, aki a szükséges kezeléseket, akár teljes szájüregre tekintettel elégzi. Ettől független a fogak folyamatos kezelése, ápolása elengedhetetlen.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogvesztés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft