Fogtömés

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #16383 Reply
  Kira
  Vendég

  Jó Napot Kívánok!

  Fog gyökér kezelésre került az egyik fogam, majd pár napja a fedő tömés is rakerult. Akkor sajnos az érzéstelenítő miatt nem ereztem hogy furcsán zárnak a fogaim. Másnap vissza mentem es csiszolt belőle, rá is haraptam a kék-piros indigo papirra, azt mondta hogy ő mindent rendben talál es hogy majd hozzá szokok. De azota sem birom rendesen össze zarni a fogaim, csuszkalnak es nyomnak, ragni sem birok vele. Máskor is voltam mar ilyen kezelésen de sosem ereztem igy a fogaim. Én arra gondoltam hogy nem-e esetleg a fog gyökér kezelt fogam csiszolta tulsagosan le es a többi nem illeszkedik. Mi ilyenkor a teendő? Vagy mi lehet az oka? Válaszát elore is köszönöm!

  #16384 Reply
  Kira
  Vendég

  A jobb oldalon van a „beteg” fog, de mivel nem zár rendesen ezert a bal oldalra terhelodik a suly es mar a bal oldalon is faj az inyem es a fogsorom. Szinte biztos vagyok benne hogy tul lett reszelve a jobb oldalon a fogam…mit lehet ilyenkor csinalni vele?

  #16385 Reply

  Kedves Kira!

  Ha ki lett véve a gyökérkezelt fog az érintkezésből, akkor azt onlay- al vagy koronával újra megfelelő magasságúvá tenni.

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Fogtömés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft