Fogtömés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23123 Reply
  Nello
  Vendég

  Tisztelt fogorvos!
  Voltam a körzeti fogorvosnál és gyökérkezelni kellett a fogamat.Amikor végzett mondta, hogy a fogkoronát kell betömni. És, hogy 2 tömés közül választhatok. Az egyik ingyenes az valami cementes vagy valami ilyesmit mondott a másikért meg 10 ezer ft-ot kellett fizetni, de ez illeszkedik a fogam színéhez. Nem igazán értettem a kettő közti különbséget mert azelőtt is olyan tömést kaptam ami ilyen fehér. A 10 ezer ft-sat választottam de pl. Az árak táblázatba ez a tömés nem is szerepelt. Meg nyugtát sem adott. Ez normális dolog vagy át lettem verve?
  Válaszát előre is köszönöm!

  #23132 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nello,
  Az ilyen jellegű kérdéseket jobb ha kezelőorvosának teszi fel. Sok fogorvos a körzeti ellátása mellett, magánellátást is folytat ugyanazon a helyen, esetleg más időben, vagy rendelési idejének egy elkülönített intervallumában. Sajnos én nem vagyok jártas a TB biztosította lehetőségek terén, és azok költségeinek viselését illetően sem.
  De mint sokaknak Önnek is azt tudom javasolni bármi kérdése van nyugodtan tegye fel kezelőjének, aki legjobb tudása szerint fog felvilágosítást adni Önnek.
  Üdvözlettel:

  #23140 Reply
  Andi
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!
  Tegnapelőtt voltam fogorvosnál. Felül megfúrta 2 fogamat egymás mellett és be is tömte őket. A problémám az lenne, hogy azóta egyrészt olyan kényelmetlennek érzem a tömést, másrészt nem tudom, hogy lehetséges-e, de mintha alul fájna az állkapcsom és a fejem is szinte egyfolytában…talán a 3 érzéstelenítő miatt? Pár nap múlva elutazunk és nem tudom hogy ezzel érdemes lenne-e visszamenni a fogorvoshoz..?
  Válaszát köszönöm előre is!

  #23145 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andi,
  Menjen vissza nyugodtan kezelőorvosához, és jelezze a panaszait. A tömést lehet korrigálni, hogy ne okozzon problémát. Elképzelhető, hogy a tömés magas, mely változtat a harapáson, és igénybe veszi az álkapocsizületet, így az problémássá válik. Ne várja meg a erősebb panaszokat.
  Üdözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fogtömés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft