Fogszabalyzo

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23027 Reply
  Káté Jázmin
  Vendég

  Tisztelt fogorvos! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy fogszabalyzóm lesz és az orvos nem adott idő pontot fogkő leszedésre. A kerületi fogorvosomhoz menjek vagy ezt ők fogják megoldani. És a másik kérdésem az lenne, hogy fogszuvasodásom van és azt a fogorvosom, hogyan fogja eltüntetni? Fájdalmas lesz? Sajnos nem vagyok túlságosan, képben az ilyen dolgokkal, mert nem nagyon járok fogorvoshoz, mert féltem menni. Előre is köszönöm a választ !

  #23039 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Jázmin,
  Véleményem szerint, az a legjobb megoldás, ha fogsorát a fogszabályozó készülék felrakása előtt rendbe teteti, leszedeti a fogkövet, a szükséges töméseket fogorvosa elkészíti. A fogszabályozó fogorvosával meg kellett volna beszélnie a lépéseket, megkérdezni, hogy rendelőjében lehetőség van e az előmunkálatok lebonyolítására.
  A tömések elkészítése egyáltalán nem fájdalmas folyamat, helyi érzéstelenítésben történik, és viszonylag rövid időn belül elkészülnek a korrekciók. Ettől félnie nem kell.
  Azt, hogy Ön hol csináltatja meg a töméseit és a fogkőleszedést az Ön döntése. Ezek elkészülhetnek magánrendelőben, vagy a körzeti fogorvosánál is. De tény, a fogorvosnak könnyebb dolga van, a készülék felhelyezése előtt, mint után.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogszabalyzo
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft