Fogszabályzás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #29197 Reply
  Ildikó Konkoli
  Felhasználó

  Kedves Hölgyem/Uram,

  Egy év és két hónapja van fent a fogszabályzóm, amit következő hónapban le akarnak venni.
  Amint az a képeken is látszik, a felső két metszőfogam még nem állt helyre teljesen. A kezelő orvosomtól nem kaptam kielégítő választ arra hogy ezt lehet-e még módosítani, azt mondta már nem tudja a drótot úgy hajlítani hogy az jó legyen. Valamint utalt arra hogy nem minden esetben lehet tökéletes az eredmény. Azon gondolkodom hogy elmegyek másik orvoshoz, de nem tudom erre van-e lehetőség hogy kezelés végén valaki átvegyen? Vagy fogadjam el hogy nem lesz tökéletes az eredmény? Kissé aggaszt a dolog, mivel nem kevés pénzt fektettem a dologba.
  Valamint az utolsó képen az is látható hogy elől nem tökéletes a harapásom,IPR-el lett eltávolítva a fog szélességéből, de még így sem zárul elöl.Fogszabályzás után ez normális, elfogadható-e hogy mély harapásból overjet lesz vagy lehetne még ezen is javítani?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Ildikó

  #29208 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Ildikó
  Ezen képeket nem áll módunkban kiértékelni. Konzultációt javaslok. Ha aggályos bármilyen javalat az ön számára érdemes más kollégát megkeresni. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy garantált az ellenvélemény, de lehet, hogy a státusz ezt követően elfogadhatóbbá válik az Ön számára.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogszabályzás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft