fogszabályozás,korona

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #29890 Reply
  Gergő
  Vendég

  Tisztelt Dr!Olyan kérdésem lenne,hogy voltam egy fogszabályzó szakorvosnál aki elmondott mindent a fogszabályozásommal kapcsolatban kezelési terv is készült amiből kiderült hogy valószínű,hogy hyrax fogívtágító készülékre is szükség lenne műtéttel egybekötve amit nem szeretnék vállalni ráadásul kb 800.000ft lenne a végére a fogszabályozás.
  A kérdés az lenne,hogy az is eszembe jutott amit elfelejtettem megkérdezni a Dr-tól,hogy esetleg ha a két szemfogamat ami fent van és le kéne húzatni fogszabályzóval ha azokat szájsebész eltávolítaná esetleg a maradandó fogak lecsiszolásával koronát lehetne e fogszabályozó helyett alkalmazni?Csak ugye itt gondolom a baj az hogy így a harapás rendellenesség nem javul meg csak esztétikailag javul a helyzet.
  A kérdésem igazából az hogy koronát bármilyen helyzetű fogakból ki lehet alakítani esetleges húzásokkal egybekötve ezzel a fogszabályozást és az azzal kapcsolatos műtéteket el lehet kerülni az esztétikát javítva?
  Köszönöm!

  #29898 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gergő
  Az esztétika javítására a fogászatban ma már számtalan lehetőség van. Az ön esete komplikált kissé, figyelembe véve a prognosztizált állkapocs tanítást. Jó lenne ezt szakorvossal konzultálva megvitatni. Mindettől függetlenül diagnosztikai vizsgálatot követően személyes konzultáció alkalmával megbeszélhetjük az ön protetikai lehetőségeit
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fogszabályozás,korona
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft