fogszabályozás/happy smile

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23290 Reply
  Andi
  Vendég

  Tisztelt Fresh24 Dental!Lenyomatvétel után mennyi idő,amíg megjönnek az első sínek,ha úgy döntök,hogy belevágok;illetve menyibe kerül 1-1 sín?Köszönöm válaszukat!

  #23295 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andrea,
  Nálunk szeretne fogszabályoztatni? Melyik rendelőnkben?
  Üdvözlettel:

  #23305 Reply
  Andi
  Vendég

  Kecskeméten.De megköszönném,ha megírnák a sín darab árát. És azt,hogy a lenyomatvétel után mennyit kell várni az első sínre.Köszönöm!:)

  #23308 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andi,
  Erre csak kezelőorvosa tud Önnek választ adni. A sin darab árát a fogorvosa határozza meg, a szállítási idő pedig a szállító cégtől függ, és attól, hogy hova kell szállítani.
  Üdvözlettel:

  #23311 Reply
  Andi
  Vendég

  Mert Önök nem tudják,hogy mi az ára Önöknél?Azt gondolom a válaszuk semmibe nem kerülne.Informálódni szeretnék.Még nincs kezelőorvosom.És egy megközelítő árat meglehetne írni.Jó volna tudni,hogy mondjuk 1 sín 10-20 vagy 50 ezernél is több,hogy át tudjam gondolni vállalhatom e.Ha ezt kényes Önöknek megírni ezen a felületen,akkor várom e-mail-jüket,hiszen e-mail címemet meg kellett adnom.Köszönöm ismét!

  #23312 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Andi!

  Köszönjük szépen a kérdését, engedje meg, hogy tisztázzuk a helyzetet, mert úgy látjuk félreértés alakult ki.

  Szakértőnk, a Fresh24Dental Fogászat kizárólag a saját nevében tud Önnek árajánlatot adni. Minden rendelő eltérő árlista alapján dolgozik, a Fresh24Dental nem tudja Önnek megmondani, hogy Kecskeméten egy másik, Ön által kiválasztott magánrendelő milyen áron kínálja a szolgáltatását.

  Mivel Ön konkrétan a Happy Smile fogszabályzási rendszer után érdeklődik, azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy olyan kecskeméti magánrendelővel, akik vállalják az adott rendszer használatát – ők tudnak majd Önnek konkrét árajánlatot adni.

  A Fresh24Dental Fogászat kizárólag rögzített fogszabályzó készülékkel végzett kezelést kínál a betegeinek. Amennyiben ilyen fogszabályozásban is gondolkozik, természetesen felteheti a kérdéseit a téma kapcsán.

  Ha bármilyen további kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal! 🙂

  #23416 Reply
  Andi
  Vendég

  Köszönöm válaszukat.
  Sikerült beszereznem konkrét információkat Kecskeméten,telefonon keresztül ők korrekten tájékoztattak-választ kaptam minden kérdésemre.
  😉

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: fogszabályozás/happy smile
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft