Fogszabályozás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23805 Reply
  Szentesi Anikó
  Vendég

  Tisztelt Cím!

  Tegnap voltunk a 15 éves lányommal fogszabályozás miatt vizsgálaton és tájékoztatón.

  A Heim Pál gyermekkórházban voltunk, ahol OEP támogatással két készüléket tudtak felajánlani. Az egyik 75 e ft volt, a másik 120 e ft. Nem tudom, hogy ilyen minimális információval tud-e nekem segíteni, hogy mi a különbség a kettő között, mert árban nagyon nem volna mindegy, de azt se szeretném, hogy információ hiányában a rosszabbat ( ha van ilyen) válasszam.

  Sajnos ott időhiány miatt csak a vizsgéálatra és a következő foglenyomat vételi időpont egyeztetésére volt lehetőség, a részletes tájékoztatást, majd kb 2 hónap múlva kapjuk, amikor ki is kell fizetni a készüléket, illetve a megelőző vizsgálatok alapján elmondják, hogy mire lehet számítani.

  Válaszát előre is köszönöm: Szentesi Anikó

  #23813 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anikó,
  Sajnos ezen információk alapján nem tudunk segíteni. Mi nem foglalkozunk TB ellátással, így nem látunk rá, hogy az adott finanszírozásba mi férhet bele.
  Valószínűleg, hogy egy hagyományos fogszabályozót és egy esztétikus készüléket ajánlottak, de erről konkrétan az adott szakrendelés tud felvilágosítást adni. Javasoljuk, hogy egy délutáni időpontban a rendelés előtt próbáljon meg érdeklődni.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogszabályozás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft