fogszabályozás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23079 Reply
  Andi
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr/Doktor nő!Van e tapasztalata,visszajelzése a láthatatlan fogszabályozással kapcsolatban?Nekem a 2 felső nagy metszőfogaim a kis metszőfogak előtt vannak.Felnőttként mennyire ajánlott ez?Engem egyrészt az ára riaszt el-de főleg,hogy azt olvasom legalább egy évig vagy 1,5 évig hordani kell és napi 23 órában.Mennyire lehet ez hatásos,eredményes főleg már felnőtt korban?Illetve elképzelhető e olyan lehetőség Ön szerint,hogy a kiálló fogak helyett azok kihúzása után pótlás készülne.Ön melyiket látná reálisabbnak?
  Köszönöm,tisztelettel:Andi

  #23080 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andi,
  Fogszabályozó kezelésekkel nagyon szép eredményeket lehet elérni. A láthatatlan fogszabályozás is egy nagyon eredményes módszer, melyet egyaránt ajánlanak fiataloknak, és felnőtteknek is.
  A viselési ideje, minden fogszabályozó rendszernek minimum 1 év, vagy attól több.
  Előnye:
  a készülék teljesen áttetsző, az Ön fogaira, személyre szabva elkészített átlátszó sínekből áll, így az nincs fixen rögzítve a fogakhoz és szabadon lehet tisztítani a fogakat. (Étkezés előtt ki kell venni.) Ezred milliméter pontosságú CAD/CAM (számítógéppel tervezett és számítógép-vezérléssel kivitelezett) technológiával készül
  Hátránya:
  nagyobb korrekciók elvégezésére nem alkalmas
  tekintettel a korszerű előállítási technológiára a készülék költségesebb a hagyományos megoldásoknál

  Nyilván többféle megoldás létezik fogsorának rendezésére, de ép, és egészséges fogakat nem szívesen távolítunk el, viszont ettől függetlenül számtalan fogpótlási lehetőség létezik.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fogszabályozás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft