fogsor

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23769 Reply
  Bartók Attila
  Vendég

  Tisztelt Cím!
  A közelmúltban sajnos megmozdult a felső fogsorom, ezért le kellett venni az egészet. Mind kiderült az egyik fog, melyre a fogsor rögzítve volt eltört és ezért azt ki kellett húzni. Összesen már csak a kettő szemfogam maradt, melyre fogsort lehet rögzíteni, a fogorvosom tanácsára csak 6 fogat. Én szeretném a teljes felső fogsoromat pótoltatni. Szeretném ha ez a két fog is kihúzásra kerülne és implantátumokkal megoldani a fogsor pótlását.
  Érdeklődnék, hogy így mennyi implantátumra lenne szükség, és a teljes felső fogsorom pótlása mennyibe kerülne, illetve mennyi idő alatt lenne kész?

  Várom válaszukat.

  Köszönettel: B. Attila

  #23770 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Attila,
  Ahhoz, hogy konkrét ajánlatot tudjunk adni, CT felvételre lenne szükségünk.
  kérdésére általánosságban tudok válaszolni, mely eltérhet az Ön kezelési tervétől:
  1db implantátum ára 130.000,- egy teljes fogsor rehabilitációjához 6 implantátumra van szükség. A fogatlanság idejére is biztosítunk Önnek pótlást, hogy ne kelljen fog nélkül maradnia. Az implantáció (pár óra) és a ideiglenes pótlás elkészítése(az ideiglenes pótlástól függően) maximum 5nap alatt kivitelezhető.
  3 hónap fedett gyógyulást követően lehet az implantátumokat felszabadítani, és készíthető rá a fogpótlás, mely további költséget jelent, figyelembe véve az Ön által meghatározott szempontokat.
  Konkrétumok tekintetében kérjük keresse fel rendelőnket.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fogsor
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft