fogpótlással kapcsolatos másik kérdés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31220 Reply
  Sándor
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!

  Amiatt írok mivel voltam állapotfelmérésen és most majd irány a ct aztán a továbbiak jöhetnek. Viszont mivel még nincs ct eredmény ezért sok dologra nem kaphattam választ bár jó eséllyel a 6 7-es fog nem lesz menthető.

  Viszont mivel még nincs ct eredmény nem akartam előrerohanni. Viszont emiatt is szeretném itt megkérdezni hogy jobban képben lehessek a dolgokkal hogyha úgy adódik hogy húzós a két hátsó fog. Akkor lenne-e lehetőség arra hogy hogy kilegyen húzva az 5-ös is ami nem jó és hidas megoldással legyen két implantátumra pótolva a három fog? Mivel a hosszú távú célom az összes rosszabb fog ilyen módon történő pótlása nekem ez kedvezőbb lenne hiszen így három problémás fogra lenne megoldás. Csak nem szeretnék a rendelőben butaságokat szóba hozni ha oda kerül a sor hogy a beültetéssel foglalkozó szakorvoshoz jut a rossz fog kezelése.

  Valamint a másik dolog az lenne hogyha felső fognál az a célszerű hogy a húzás után kerül be az implantátum akkor azok fizetése az napra esik? A korona és amire az rögzül pedig akkorra amikor letelik a három hónap? Vagyis akkor a beültetésnél ha jól gondolom a kb. 150 ezer ft-ot kell fizetni implantátumonként?

  Köszönöm szépen a segítséget!
  Sándor

  #31223 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Sándor
  Az 5-os fog is eltávolítható, amennyiben azt kezelő orvosa is úgy ítéli meg, hogy hosszú távon valóban ez a legjobb megoldás. Ezt a CT kiértékelését követően kezelőorvosával megbeszélheti.
  Ezt követően a kezelési terv része a pénzügyi ütemezés. Az implantatumok beültetését követően azok ára, majd a gyógyulási idő leteltével a protetikai elem és a koronák ára teljesítendő
  Nyugodtan kérdezzen. Higyje el, nincs buta kérdés, és minden kérdésére szívesen válaszolunk
  Üdvözlettel

  #31246 Reply
  Sándor
  Vendég

  Köszönöm szépen a választ!

  Még egy olyan dolog viszont érdekelne amit kicsit más mint a lehetséges pótlás. Mivel a régebbi töméseim mint kiderült hagynak kivetnivalót maguk után valamint van ahol mellette lyukas lett így a tömésekről érdeklődnék még.

  Az árlistán 10-15 ezer ft között szerepel egy tömés. Itt konkrétan mitől függ az hogy mennyibe kerül egy tömés? Valamint hogy a töméseket is lehet-e előre tervezni? Gondolok arra hogy előbb azokat ahol mellette lyukas lett a fog aztán következő hónapban pl. azokat ahol „csak” a töméssel van gond? Vagyis hogy ne egyszerre legyen vagy 10-12 tömés hanem elosztva egy bizonyos időre.

  Köszönöm a segítséget!

  #31258 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Sándor,
  A tömések ára, azok méretétől függ, gondolok itt arra, hogy egyfelszínű, kétfelszínű, esetleg háromfelszínű tömésre van szükség.
  Természetesen ezeket is lehet előre tervezni, kaphat abszolút komplex kezelési tervet igénye szerint, melyben a szájban lévő összes feladatot felsoroljuk. Természetesen ezek is datálható feladatok, úgy ahogyan az Önnek megfelel, a sorrendet viszont a tünetek határozzák meg, és a fogak állapota. Kollegáink felmérik, és megbeszélik Önnel ezen beavatkozások menetét is.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: fogpótlással kapcsolatos másik kérdés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft