Fogpotlasos kerdes

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31136 Reply
  Sandor
  Vendég

  Kedves Fogorvos!

  Azért írok mivel összegyűlt annyi pénzem hogy az egyik (legproblémásabb oldalon) pótoltathassam a rágófogaimat. 7-4ig vagy 6-tól. Viszont még itt megvannak a fogak igaz gyökérkezeltek állandó beazonosíthatatlan fájdalommal a fogam feletti csontrészen. A háziorvoshoz hiába megyek kb kinevetve vagyok hogy mindig visszamegyek így oda értelme sincs már menni. Így szeretném magam rászánni arra amire már jó ideje szeretném. Mégpedig hogy ezt az oldalt a bal felső oldalt megcsináltassam. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim mielőtt konkrét időpontot foglalnék. 24 éves vagyok egyébként ez nem tudom probléma-e, Vagy ez nem befolyásol semmit hogy komolyan vegyék a problémáim. (lehet csak a sok rossz tapasztalat van bennem de jobb mindenre rákérdezni)

  Szeretném az alábbi dolgokat megkérdezni.
  Ha elmegyek állapotfelmérőre akkor várható-e hogy esetleg lebeszéljenek a csináltatásról vagy más megoldást javasoljanak? (bár én a sima koronában hídban nem gondolkodnék mert az később csak nyűg lenne és végleges megoldást szeretnék)
  Lehet-e egységenként csináltatni az implantátum pótlást? Pl. most esetemben egy oldal hátsó fogait? Valamint hidas megoldásban lehet-e gondolkodni ebben az esetben?
  Valamint az oldalon csak egy ár van fent amiről szeretnék érdeklődni hogy egy implantátum koronával és a felépítménnyel mekkora összegre jön ki?
  Érdekelne még az is hogyha a rossz gyökérkezelt fogak és a talán arra váró fogak eltávolítása lehetséges-e a kezelésen belül?
  Valamint hogy a fizetés elkészült egységenként vagy egyszerre történik?

  Tudom még fiatalabb vagy de mivel elegem is van az állandó fájdalomból jó lenne ha elkezdhetném a fogaim pótlását mert nem jó dolog állandó fájdalommal élni és úgy sem hogy kb. orvoshoz sem mehetek el mert úgyse lesz eredménye. Valamint ha ez az oldal kész lenne és működne utána folytatnám a többivel csak szerintem a legproblémásabbal érdemes kezdeni.

  Elnézést a sok kérdésért de mielőtt időpontot foglalnék szeretnék tisztán látni mivel komolyan gondolom a dolgot.

  Köszönettel:
  Sándor

  #31137 Reply
  Sandor
  Vendég

  Az egeszet egyebkent a fresh 24 dentalban kepzeltem el ezert is irtam ide.:)

  #31148 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Sándor
  Első körben engedje meg, hogy megköszönjem bizalmát. Egyúttal egy teljeskörű állapotfelmérésre invitálnám, ahol egy fogászati CBCT vizsgálatot követően, megvizsgáljuk szájüregét, ezt követően kerül sor a konzultációra, mely keretein belül elmondjuk a lehetőségeket és Ön szabadon dönt, mit is szeretne . Szóba jöhet természetesen az implantátumokon alapuló fogpótlás is, mely természetesen történhet ciklikusan (egyszerre az egyik oldal rehabilitációja történik meg). A konzultáción részletesen elmondjuk majd írásban rögzítjük a kezelési tervet és az árajánlatot, itt látni fogja a kezelések ütemezését, és azok költségét is. Rendszerünkben csak az elvégzett kezeléseket követően kérjük azok kiegyenlítését, tehát Ön mindíg csak annyit fizet, amennyi munkát épp elvégeztünk, kollegáink ezt mindíg előre egyeztetik Önnel. A fogak eltávolítása a kezelés része, mely akár az implantátumok beültetésével együtt is megtörténhet. A gyógyulási idő alatt, ideiglenes pótlást biztosítunk az Ön részére, mellyel a rehabilitációs időszakot észrevétlenül vészeli át. Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel:

  #31151 Reply
  Sandor
  Vendég

  Kedves Fogorvos!

  Köszönöm szépen a válaszát.

  Egyébként mérlegeltem hogy most valószínű lehetne gyökérkezelgetni de a 6-os 7-es sem valami jó erről a kétes 5-ös fogról nem is beszélve hiszen az egész csont augusztus óta gyulladt. Szóval szeretnék végleges megoldást szóval időpontot fogok kérni.
  Egyébként lehet tudni hogy a várakozási idő mennyi? Vagy esetleg már most hétvégére lehetne?

  Egyébként én amellett döntenék hogy a húzás után várnék a gyógyulással és akkor kb. a vizsgaidőszak utánra jönne ki a beültetés időszaka.

  Valamint szeretném még megkérdezni hogy az állapotfelmérés a ct-vel milyen összegbe kerül? (természetesen nem ezen múlna hogy elmegyek-e csak kíváncsi vagyok) Bár a kapott eredménytől félek mert fogászatilag hiába jártam rendszeresen orvoshoz nem állok túl jól így valószínű sokkoló eredmény jöhet majd ki főleg hogy a korábbi röntgenem alapján olyanokat mondtak akiknek megmutattam a körzeti orvoson kívül (ő mondjuk semmit sem mondott) hogy több fog is rosszul van gyökértömve és hasonlók.

  Köszönöm szépen a segítséget!
  Sándor

  #31153 Reply
  Sándor
  Vendég

  Valamint ha még lehet megkérdezném hogy a kiértékelés és az állapotfelmérés időben mennyi napot jelent?

  Köszönöm!

  #31157 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Sándor
  Ez a konzultáció része, kb 1 órát vesz igénybe, melyet Ön is követhet, ekkor a kollégák el is mondják Önnek mi az amit látnak, és ez milyen kezelést kíván
  Üdvözlettel

  #31161 Reply
  Sándor
  Vendég

  Köszönöm szépen a segítséget! Kaptam is időpontot jövő hétre szóval megyek majd. Bár addig lehet elfogy még valamennyi fájdalom csillapító mert ez a gyulladás nem az igazi. Viszont annyi kérdés még felmerült bennem ha sikerül is kezelési tervet készíteni akkor pl. a kezelést mikor lehet megkezdeni? Vagy esetleg a gyulladás kezelése pl. a húzáshoz gyógyszerrel már akkor megkezdhető vagy az újabb időpontot igényel?

  Köszönettel:
  Sándor

  #31168 Reply
  Sandor
  Vendég

  Vegul egy utolso kerdesem lenne aztan befejezem.:)
  A vizsgalat soran az szoba kerul majd nekem milyen elkepzelesem van? Gondolok itt arra hogy lehet gyokerkezelessel meg mentheto lenne mondjuk az otos fog vagy a negyest eleg lenne tomni. Viszont pl en inkabb vegleges megoldast szeretnek erre az oldalra?
  Koszonom a segitseget aztan visszabb fogom a kerdezoskodest ugyis nagyjabol mar tiszta lesz utana szamomra a helyzet.

  #31174 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Sándor
  A kezelések akár azonnal megkezdhetők. Ugyanakkor természetesen nagyon fontos szempont az Ön elképzelése. Okvetlen megbeszéljük. Elmondjuk Önnek mit látunk, mit javaslunk, és természetesen megbeszéljük az Ön elképzeléseit. Ne feledje Sándor Ön dönt, mi pedig elmondjuk, hogy kívánalmaknak, hogyan és mi módon tudunk megfelelni. Mindez nyilván egy összetett dolog, de a páciens elképzelése az egyik alap pillére a kezelési tervnek.
  Üdvözlettel

  #31209 Reply
  Sándor
  Vendég

  Köszönöm szépen. Így azért sokkal nyugodtabban megy az ember fogorvoshoz mint amikor azon kell izgulni hogy harmadjára megyek vissza és csak szándék sincs rá kiderítsék mitől van az a gyulladás amitől majd két hónapja fáj a bal felső oldalam.

  Egyébként néztem az oldalon ami szerint a hajdúszoboszlói rendelőben digitális röntgen található. Akkor az állapotfelmérésre annak az összegével kell készülni elsődlegesen? (igazából csak azért érdekel hogy tudjam nagyjából mire számítsak).:)

  Üdvözlettel:
  Sándor

  #31210 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Sándor
  Igen. Ezt követően kollégáink megvizsgálják, megbeszélik az elképzeléseit, ennek megfelelően elkészül a kezelési terv és ha önnek is megfelelő megbeszélik a további időpontokat. Javaslom keresse dr Tusa-Illyés Anna doktornőt, aki mindenben segítségére lesz
  Üdvözlettel

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Fogpotlasos kerdes
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft