Fogpotlas,leszalekolt vagyok,csontritkulsban szenvedek

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25024 Reply
  Kiss Sándor
  Vendég

  Jo napot kivanok.
  Egy 27eves fiatal ember vagyok.
  Autoimmunk betegsegben szenvedek 2008eve ota.Rengeteg immun modulans gyogyszert szedtem az evek alatt,a leg emlitesre valobb koztuk a medrol.Toobszoros compresios csigolya torest is el szenvedtem.ago fogaim nagy reszet el vesztettem,tortek ossze a fogaim.Az anyagi helyzetem nagyon szegeny.Munkat nem tudok valalni ,hohy megcsinaltathassam a fogsoromat.Azzal a kerdessel fordulok onhoz,hogy az en esetemben,hogy le vagyok szazalekolva 82szazalekra,sulyos betegsegben szenvedek.Milyen jarhato iton tudnam a fogaimat megcsinaltatni?A valaszukban a legnagyobb remeny sugaram van.Bizok az onok vaszaban.Koszonom elore is a valaszukat.

  #25025 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Sándor,
  Ebben az esetben a társadalombiztosítás nyújtotta lehetőségeket tudnám ajánlani Önnek, melynek mértékéről és lehetőségeiről körzeti fogorvosa tud Önnek pontos felvilágosítást adni.
  Sajnos magánrendelőként a jelenleg aktuális TB lehetőségekkel nem vagyunk tökéletesen tisztában, így konkrétumot nem tudok Önnek mondani. Az alábbi linken egy jó összefoglaló található, melyet ha elolvas sok kérdésére információt kaphat:

  https://merjmosolyogni.hu/tb-s-fogaszati-ellatas-2017-es-szabalyok

  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogpotlas,leszalekolt vagyok,csontritkulsban szenvedek
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft