Fogpótlás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17654 Reply
  Dina
  Vendég

  T. Doktor úr!
  44 éves hölgy vagyok. 2 éve radikális wertheim műtétet végeztek rajtam(Méhnyakrák)Kemó,sugárkezelést kaptam. Sajnos ezektől a szerektől a fogaim egyszerűen meglazultak,tönkre mentek. Kérdésem támogatja e a TB a fogpótlást,és hol helyileg? bizonyos %-ban a részemre?Nagyon el vagyok keseredve…lassan az utcára nem megyek ki…Havi keresetemből képtelen lennék kifizetni a 200.000-500.000ft-os fogpótlást.
  Hálás köszönettel

  #17658 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Dina! Az Ön lakóhelye szerinti területi ellátási kötelezettséggel rendelkező rendelőhöz érdemes fordulnia, Tb és lakcímkártya szükségeltetik. Az alábbi rendelet szerint A rögzített fogpótlás esetén az orvosi munka térítés mentes, a technikai költségeket pedig kedvezményesen bocsátja az állam a rászorulók rendelkezésére:

  Súlyos betegségben szenvedők esetén:
  Az arc, állcsont, illetve szájüreg fejlődési rendellenességében, daganatos vagy más súlyos betegségében szenvedők kivehető és rögzített fogpótlások, cisztaszűkítő és lágy- és kemény szövetpótlások orvosi munkáira térítésmentesen jogosultak, a technikai költségeket pedig szintén a támogatott gyógyászati segédeszközöket kihirdető közlemény határozza meg.

  Reméljük segítettünk, Üdvözlettel, Vdent

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogpótlás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft