fogpótlás

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27106 Reply
  Bettina
  Vendég

  Jó napot kívánok!

  Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mai napon reggelre úgy ébredtem fel, hogy az egyik fogamból letört egy nagyon pici körülbelül félcm-s rész, viszont egy korábbi autóbalesetem miatt ez a fogam már rögzitve lett, ezt még feltudják építeni, vagy mindenféleképpen már komolyabb beavatkozás kell?

  Üdvözlettel:
  Bettina

  #27115 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bettina,
  Kérdésére egzakt válasz diagnosztikai vizsgálatot követően adható. Szükséges vizsgálni a fog állapotát, a gyökerek épségét, a fog stabilitását.
  Ezen vizsgálatokat követően lehet beszélni a lehetőségekről és meghatározni a konkrét kezelési tervet.
  Üdvözlettel:

  #27126 Reply
  tóth csaba
  Vendég

  Üdvözlöm

  Azt szeretném kérdezni, hogy a porcelán hidat később le lehet e cserélni cirkónium hídra?

  #27127 Reply
  Dóra
  Vendég

  Szép napot!

  Évekkel ezelőtt letört a fogamból egy kisebb darab kaptam rá koronát (és valószínüleg lesz egy koronám). Arról érdeklődnék hogy a hagyományos fogkefét ajánlja vagy használhatok elektromost is?

  #27133 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dora
  Természetesen használhat elektromos fogkefét, ahogy akár fogselymet vagy fogközkefét is. Ugyanakkor kiemelten fontos a kefe sörtéje, erről pótlásának megfelelően kérje szakorvosa véleményét
  Üdvözlettel

  #27146 Reply
  Tünde
  Vendég

  Tisztelt Szakorvos!

  Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz,hogy rengeteget jártam régebben fogorvoshoz,de az utóbbi időben az összes 8 tömésem amit beletettek a fogaimba egyesével kihullottak,sajnos a fogaim is nagyon elromlottak ezáltal! Érdeklődni szeretnék,hogy egy baleset következtében neki mentem egy fának az első két fogam nagyon eltolódott egymástól,de ezáltal lyukasak is,de ha én azt a két fogamat megakarnám hagyni mert eléggé erősnek mondta őket a fogorvosom és azt mondta hogy a saját az még saját marad akkor arra lehet valami megoldás,hogy azt a két fogat össze húzzák valamivel és olyan legyen mint egy sorban lévő fog ami esztétikus,és ha betömetem mennyi ideig lenne még tartós?Köszönöm válaszukat! Tünde

  #27161 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Tünde
  Problémája túlmutat azon, hogy látatlanban segíteni tudjunk. Az ön helyzetében nagyon fontos lenne látni a fogak állapotát, ezt követően lehet kezelési tervet készíteni. Okvetlen diagnosztikai és fogászati vizsgálatot javasolnék, melyet követően vázolhatóak lehetőségei.
  Üdvözlettel

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: fogpótlás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft