fogpotlás

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17316 Reply
  pèter
  Vendég

  Üdv! Olyan kérdésem lenne,hogy van egy gyökérkezelt fogam amibe helyeztek két gyökércsapot és felépítették tömőanyagből,de letörött… Az megoldhatö,hogy korona kerüljön erre? Lecsiszolva nincsen… Így,hogy bent van a gyökércsap le lehet csiszolni?

  #17328 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Péter, a válasz igen, de látni kellene, hogy mekkora darab tört le, hogy milyen állapotban van a fogad, érdemes e nekiállni a csiszolásnak. Üdv, Vdent

  #17342 Reply
  pèter
  Vendég

  A jobb felső metszőfogam fele. De közben sajnos észrevettem,hogy ennél a gyökérkezelt fognál fent az ínynel észrevettem egy kis pupot ez lehet ciszta? Ha igen ezt hogyan kezelik?

  #17350 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Péter, ha valóban lágyrészi cisztáról van szó, azt szájsebészeti úton távolítjuk el, a részletei függnek az adott esettől, a nagyságtól, elhelyezkedéstől stb. Érdemes lenne megmutatni majd szakembernek. Üdvözlettel, Vdent.

  #17352 Reply
  pèter
  Vendég

  Értem,köszönöm a segítséget! Nem nagy pici. Nem is igazán érezni,de január közepére van időpontom… Ez nem folyásolja be a fogpotlást?

  #17354 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Először mindenképpen a puklit kell kezelni, azt követheti a korona. 🙂

  #17355 Reply
  pèter
  Vendég

  Értem,csakk már annyi gond volt ezzel a fogammal,hogy már a kihúzáson gondolkodtam utánna pedig implantátumot szeretnék… Erről tudna nekem mondani néhány dolgot? Hogyan történik,mennyibe kerül,mire készül el?

  #17367 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Péter!

  Szerencsére összegyűjtöttük már az ezzel kapcsolatos alapinfókat amely itt olvasható:

  http://villanyident.hu/implantacios-rendszerek

  A húzást követő sebgyógyulást követően kerülhet sor az implantálás első beülésére. Az átadáshoz hozzávetőlegesen 4 hónap szükséges, a gyógyulási idő miatt. Az ár változik az implant márkájától függően, de nálunk kb. 180-220.000 be kerül felépítménnyel együtt.
  Üdvözlettel, Vdent

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: fogpotlás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft