Fogpótlás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24329 Reply
  Stamusz Zsolt
  Vendég

  Üdvözlöm!
  Szeretném megkérdezni, hogy a bal alsó 4-es /szemfog?/ fogamat már korábban rezekálták és arra ültették rá 4-es hidat. Most ez a 4-es fog begyulldat és az orvosom szerint ki kelvenni de akor a hidat nem lesz mihez rögzíteni, mert ami előtte van azzal már hosszú lenne a híd és eltörne és ezért fogpótlást javasolt. Kérdezném, hogy egy ilyen megoldás mennyibe kerül, mert anyagilig nem állok valami fényesen, de az ételt azért meg kellene rágni valahogy. Válaszát tisztelettel megköszönöm!

  #24336 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsolt,
  Nehéz a kérdés, nem tudok rá egzakt választ adni. A pillérfog eltávolítását követően, valóban új pótlást kell készíteni, ennek feltételeit és lehetőségeit az anatómiai viszonyok határozzák meg. Milyen fogpótlást javasolt fogorvosa? Implantátum? Kivehető pótlás? Kombinált munka? A leírásból ez nem derül ki számomra.
  Az árak tekintetében releváns információval nem tudok szolgálni, hiszen minden praxis más -más árakkal dolgozik, melyet meghatároz a pótlás fajtája, a pótolni kívánt fogak száma, esetleg a beültetendő implantátumok száma stb.
  Javaslom kérje kezelőorvosa segítségét a konkrétumok, árak tekintetében
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogpótlás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft