Fogpótlás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21205 Reply
  B:Zita
  Vendég

  Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz ,hogy szeretném az alsó fogsoromat megcsináltatni,viszont csak a 2,3,8 -2,3,8 fogaim vannak meg. 8-as fogak tömöttek. Vérhigító (Warfarin) gyógyszert szedek.Milyen megoldások jöhetnek szóba pótlásra? Köszönöm a választ előre is.

  #21214 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Zita!

  A rágó régióban már kevés a fog ahoz, hogy fix fogpótlást kapjon implantáció nélkül. Ezért vagy az implantációt javaslom, vagy a kivehető fogpótlást. Háziorvos segítségével heparinra átállítható a gyógyszere, amely mellett lehet vérzéssel járó beavatkozást végezni.

  Szeretettel várjuk tervezésre!

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

  #21236 Reply
  Kis Emília
  Vendég

  Tisztelt Sanoral Klinika!

  Implantatum beültetést tervezek, bal also sor végi hianyomat potoltatni. 2 fog lett onnan kihuzva plusz a bölcsesség fog is. Igy három fog hely van. Az orvosom 2 implantatumra 3 koronát akar tenni, amivel egyetértek de mindenáron az utolsó ép es egészséges fogamat le akarja csiszolni, koronát tenni rá es azt is a hídra épiteni. Erre valóban szükség volna? A 2 implantatum nem tud fixen tartani 3 koronát? Semmiképp nem szeretném beáldozni az ép fogat de 3 implantatum már anyagilag sok lenne számomra. Mas opciót az orvosom pedig nem mondott. Köszönettel: K. Emília

  #21238 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Emília!

  Nem szerencsés implantátumot saját foggal összekötni, mert más a”rugózásuk” . Látatlanban nem tudom milyen hosszú a foghiány, de ha mindenképp kell a 3 fog, azt meg tudja tartani 2 implantátum.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fogpótlás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft