Fogköztisztító kefe méret

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #12492 Reply
  Dyna
  Vendég

  Kedves Fogorvos!

  Tudna segíteni fogközkefe kiválasztásában? Jelenleg a Curaprox regular két méretét használom a CPS11 (zöld) és a CPS15 (fekete) fogköztisztítót, azonban sem a minőségével, sem az árával nem vagyok megelégedve. Itt az oldalunkon olvastam teszteket a Piksters és a GUM márkák termékeiről. Tudna abban segíteni, hogy a Curaprox fent említett két mérete a Piksters és a GUM melyik méretének felelnek meg?

  Köszönöm előre is a segítséget,
  Üdvözlettel
  Tóth Dyna

  #12516 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Dyna!

  Engedd meg, hogy elsőként a szerkesztőség nevében válaszoljunk a kérdésedre.

  A leírásod alapján a CPS11-et és a CPS15-öt használtad, ami 1,1 mm-es és 1,5 mm-es drótátmérőket jelöl (a kefe sörtével együtt számolt átmérője ennél nagyobb). A legtöbb gyártó ezt a drótméretet adja meg a fogközkefék méretezésénél.

  [b]GUM Travler[/b] fogköztisztítóból létezik ugyanígy 1,1 mm-es méret (kúpos fejjel, zöld színben), nagyobb méretből pedig 1,4 mm-es (hengeres fejjel, pink színben) illetve 1,6 mm-es (kúpos fejjel, kék színben) közül választhatsz.
  Itt találod a terméket: https://merjmosolyogni.hu/termek/fogkoztisztito_kefek/gum-travler-fogkoztisztito-kefe

  A [b]Piksters fogközkefe[/b] esetében nem ezekkel a szabványokkal dolgozik az ausztrál gyártó. Ott a legkisebb átmérő 0,35 mm, a legnagyobb pedig 1,1 mm. Ha emellett a márka mellett döntenél, javasoljuk, hogy először vásárolj egy vegyes méretkiosztású csomagot (mind a 8 méret megtalálható benne), és utána válaszd ki a neked megfelelő méreteket. A Piksters keféket itt találod:
  https://merjmosolyogni.hu/termek/fogkoztisztito_kefek/piksters-fogkoztisztito-kefe

  Reméljük, hogy tudtunk segíteni a méret-konvertálásban!:)

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogköztisztító kefe méret
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft